Yksityiskoulut USA:ssa


Select Private High School -ohjelmassa voit valita korkeatasoisen yksityiskoulun ja samalla kokea aidon amerikkalaisen arjen paikallisessa isäntäperheessä. Sinä valitset juuri sinulle sopivan koulun esimerkiksi akateemisen tason, urheilulajien ja maantieteellisen sijainnin mukaan.

Ohjelman koulut sijaitsevat 22 eri osavaltiossa, mukaan lukien Kalifornia, New York ja Florida. Yksityiskouluissa koulutus on akateemisesti haastavaa ja koulut valmistavat oppilaita huippuyliopistoihin kuten MIT, Harvard ja Yale.  Akateemisesti haastavien kurssien lisäksi kouluilla on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima erilaisia urheilulajeja ja harrastusmahdollisuuksia.

Select Private High School -ohjelmassa on mukana yli 80 koulua, itsellesi sopivaa koulua voit etsiä koululuettelosta. Osaan kouluista on mahdollista saada stipendi, kysy toimistostamme lisää. 

Voit valita lähdetkö lukukaudeksi, lukuvuodeksi tai suorittaa lukio-opinnot kokonaan Yhdysvalloissa (kolmen vuoden opinnot).


Table

This table shows data...


Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.