Julkiset koulut

Select Public High School -ohjelmassa voit valita koulusi 19 eri osavaltion koulupiireistä. Koulupiirien koko vaihtelee yhden koulun koulupiireistä yli 150 koulun koulupiireihin.

Miten valitsen kouluni?

Valitse koulupiiri, joka on sinusta paras! Jos haluat valita tietyn koulun, suosittelemme valitsemaan koulupiirin, jonka alueella on vain yksi koulu. Jos valitset koulupiirin, jonka alueella on enemmän kuin 2 koulua, valitsee koulupiirin toimisto sinulle sopivan koulun, tasokkaiden ja kansainvälisiä oppilaita hyväksyvien koulujen joukosta.

Jos haet vaihto-oppilaspaikkaa lähtöä edeltävänä syksynä, 
voit valita koulusi koulupiirin sisältä useissa koulupiireissä niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. 

Kilpaurheilu

Jos olet omassa urheilulajissasi korkealla tasolla ja haluaisit kilpailla myös USA:ssa ollessasi, ota yhteyttä meihin heti hakuvaiheen alussa. Joissakin osavaltioissa on rajoituksia ulkomaalaisten oppilaiden kilpailutoiminnan suhteen ja mahdolliset sinun lajiisi liittyvät rajoitukset on hyvä selvittää ennen kuin valitset koulua tai koulupiiriä. Ota myös huomioon, että amerikkalaiskouluilla vaaditaan kaikkien joukkueisiin pyrkivien osallistuvan joukkuetestiin, ”try-outs”, ennen kuin joukkueeseen valinta vahvistuu. Toisin sanoen, siitä huolimatta, että sinulle alustavasti luvataan paikka esim. jalkapallojoukkueessa, joudut vielä näyttämään taitosi joukkuetestissä USA:han saapumisesi jälkeen ennen kuin paikkasi joukkueessa voidaan vahvistaa.Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.