Amerikkalainen High School


High schoolissa valitset 6-8 oppiainetta. 4 näistä on akateemisia, loput aineet voit valita vapaasti, esim. valokuvausta, urheilua, draamaa tai koulun lehden toimittamista. Ainetarjonta vaihtelee kouluittain.


Koe aito High School spirit!

Vaihto-oppilasvuotesi aikana opiskelet koulussa, high school, joka sijaitsee lähellä isäntäperhettäsi. Ehkä olet nähnyt amerikkalaisissa tv-sarjoissa tai elokuvissa miten oppilaat ”rakastavat” kouluansa ja viettävät siellä mahdollisimman paljon aikaa – se on totta. Pian sinustakin tulee koulusi fani. Tätä ilmiötä kutsutaan ”school spiritiksi”.

Opiskele uusia aineita
Paikallinen aluevalvojasi järjestää kouluusi liittyvät asiat ja voit pitkälti itse päättää mitä opiskelet. Tarjolla on useita mielenkiintoisia aineita, joista voit valita ja yhdessä ”school counselorin” kanssa kokoatte lukujärjestyksesi. Opettajat tulevat pian vaatimaan sinulta yhtä paljon kuin muilta oppilailta, ehkä voit joutua pitämään esityksen itsestäsi.

Kokeile jotain uutta!
Koulupäivän jälkeen on tarjolla runsaasti aktiviteetteja, joihin voit osallistua. Viimeisen oppitunnin jälkeen monet jäävät treenaamaan joukkuelajeja, työskentelevät vuosikirjan parissa tai harjoittelevat kuorossa laulua. Jää sinäkin koulupäiväsi jälkeen kokeilemaan jotakin uutta ja tapaamaan uusia ystäviä!
Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.