Suosituimmat koulumme USA:ssa


Kalifornia on kansainvälisten opiskelijoiden suosikki osavaltio USAssa! Select High School –ohjelmassa on tarjolla useita kouluja ja koulupiirejä Kaliforniassa. 

Esimerkkejä julkisista Select -kouluista Kaliforniassa:

Antelope Valley Unified School District
Aavikolla vuoristossa noin tunnin päästä Los Angelesista sijaitseva Antelope Valley on suomalaisittain iso kaupunki. Asukkaita siellä on kaikkiaan 350 000. Sijaintinsa puolesta Antelope Valley Unified School District tarjoaa loistavat puitteet luonnossa viihtyvälle ja seikkailumieliselle. Koulupiirissä on useita kouluja.

Oak Park High School
Oak Park on 15 000 asukkaan pieni yhteisö, joka sijaitsee Los Angelesin ja Malibun välissä. Tässä koulupiirissä on vain yksi lukio, jossa on yhteensä 1500 opiskelijaa. Yhdysvalloissa korkeakouluopintoja suunnittelevalle Oak Park on loistava valinta, sillä koulussa on yksi korkeimmista yliopistoon pääsy prosenteista. Oak Parkissa on myös laaja valikoima eri urheilulajeja.
 
Alameda Unified School District

San Fransisco Bayn alue, millä Alameda Unified School District sijaitsee, tunnetaan monikulttuurisuudestaan. Alamedan kaupunki sijaitsee pienellä saarella, josta on upeat maisemat San Fransiscon kaupunkiin. Alueella asuu noin 7 miljoonaa ihmistä ja on yksi Yhdysvaltojen vauraimmista alueista. San Fransiscon kaupunkiin matkustaa lautalla noin 20 minuutissa.

Los Angeles Unified School District
Los Angeles on Yhdysvaltojen toiseksi suurin kaupunki, missä monen unelmat voivat käydä todeksi. Koko metropoli alueella asuu lähemmäs 13 miljoonaa ihmistä. Los Angeles Unified School District myös kuvaa hyvin kaupunkia sillä se on suurin Yhdysvaltojen Select High School –ohjelmassa mukana oleva koulupiiri. Tässä koulupiirissä on siis tarjolla jokaiselle jotain. 

 

Lisätietoa eri ohjelmista, koulupiireistä, kouluista ja hinnoista saat toimistolta, ota yhteyttä.