High School Select-ohjelma USA:ssa

Vaihtovuosi toiveidesi mukaan

Vaihto-oppilasvuosi on todennäköisesti tähänastisen elämäsi tärkein kokemus, joten kannattaa miettiä, mitä siltä toivot ja odotat.

Haluatko lähteä vaihtoon tiettyyn kaupunkiin tai löytää juuri itsellesi sopivan koulun esimerkiksi urheiluharrastusten tai oppiaineiden perusteella? Näetkö jo itsesi viettämässä vapaa-aikaa Kalifornian tai Floridan rannoilla? Haluatko harrastaa cheerleadingia, liittyä kovatasoiseen jalkapallojoukkueeseen tai opiskella teatteria?

Select-ohjelmassamme voit tutustua valikoimassamme oleviin kouluihin ja valita niistä mieleisesi. Laajassa valikoimassamme on suuria julkisia kouluja, eliittitason yksityiskouluja ja myös boarding schooleja, joissa voit asua kampuksella yhdessä amerikkalaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.

Kerro meille toiveistasi, niin etsimme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Voit myös käydä tutustumassa suosituimpiin kouluihimme tästä.

Ilmoittaudu

Infotilaisuus – Tutustu ”piilotettuihin helmiin” – kolme korkeatasoista kouluamme USA:ssa

Päivä: keskiviikko 25. toukokuuta 2022 | Aika: klo 19.30

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

 

Tutustu ”piilotettuihin helmiin” – kolme korkeatasoista kouluamme USA:ssa

Vaihto-oppilasvuosi USA:ssa on aina upea ja ikimuistoinen kokemus. Tässä webinaarissa esittelemme kolme korkeatasoista koulua, jotka sijaitsevat USA:n vähemmän tunnetuilla alueilla, minkä vuoksi kutsumme niitä ”piilotetuiksi helmiksi”. Näiden koulujen etuna voi olla tavallista edullisempi hinta, sillä ne eivät sijaitse suurilla ja tunnetuilla paikkakunnilla. Osallistu webinaariin ja selvitä, tarjoaisiko jokin näistä kouluista juuri sinulle sopivan oppiainevalikoiman, opintolinjan, urheilutarjonnan tai harrastusmahdollisuudet.

 

Select High School -ohjelmassamme voit valita koulun, joka täyttää juuri sinun odotuksesi.

Tässä webinaarissa esittäytyvät koulut:

  • Higley Unified School District, Arizona, USA
  • Scottsburg High School, Indiana, USA
  • Dexter Community Public School, Michigan, USA

Lämpimästi tervetuloa! 

Ilmoittaudu webinaariin tästä


Ota kaikki irti vaihto-oppilasvuodesta

Select-ohjelmassa on muitakin etuja kuin valinnanmahdollisuus:

  • Kun sinut on hyväksytty haluamaasi kouluun, tiedät varmasti missä tulet vaihto-oppilasvuotesi viettämään ja voit jo alkaa tehdä suunnitelmia.
  • Voit halutessasi suorittaa high school diploman eli valmistua amerikkalaisesta lukiosta. Kysy lisää meiltä, jos tämä mahdollisuus kiinnostaa!

Select-ohjelmassa pääset kokemaan kaikki perinteisen vaihto-oppilasvuoden hyvät puolet – kulttuurivaihdon ja jännittävän seikkailun – ja voit kokea sen kaiken valitsemassasi koulussa.

Tutustu Select-oppilaiden kokemuksiin

Käy lukemassa Veeran ja Venlan kokemuksia Select-ohjelmasta blogeistamme.

Kerro meille toiveistasi, niin etsimme yhdessä sinulle sopivan vaihtoehdon.