Valitse missä opiskelet USA:ssa

 

Explorius vaihto-oppilaana voit valita missä pain USA:ta tulet käymään high schoolia.

Tilaa ilmainen esite

Vain Exploriuksella! Kun haet vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltain Classic High School -ohjelmaan, saat valita osavaltion tai kaupunkialueen minne haluat mennä ja me takaamme sinulle isäntäperheen sekä koulupaikan valitsemallasi alueella. Aluetakuun voit saada niin kauan kuin paikkoja on tarjolla ja kunnes vaihto-oppilashakemuksesi Yhdysvalloissa on hyväksytty. Hae pian, sillä suosituimmat alueet täyttyvät nopeasti! 

 

Missä sinä haluat viettää Amerikan vuotesi? Haluatko nauttia auringosta ja lämmösta Kaliforniassa tai Floridassa? Tai harrastaa laskettelua vhdessä vuoristoalueiden osavaltioista? Houkuttaako Houstonin tai Portlandin suurkaupunkielämä? Tee valinasti – tämä on sinun vaihto-oppilasvuotesi!

Lähetä vaihto-oppilashakemus

Suuri valikoima alueita
Voit valita osavaltion, kaupungin tai useamman osavaltion alueen, jonne sijoittua. Lue lisää osavaltioista alla.

Valitse osavaltiosi

Nyt se on mahdollista – valita mihin Yhdysvaltain osavaltioista lähdet vaihto-oppilaaksi!. 

Exploriuksella voit valita monista osavaltioista omasi. Valittavaa on aurinkoisesta Kaliforniasta, vuoristoisen Coloradon kautta Texasin rancheille, aina itärannikolla sijaitsevaan Virginiaan.

 

Varmaan arvasitkin, että Kalifornian, Floridan ja Havaijinpaikat täyttyvät pian – hae jo tänään jos haluat viettää lukuvuotesi yhdessä näistä lämpimistä osavaltioista!

Aluevalintojen hinnat

Arizona 

 Lounaisen Arizonan tunnetuin nähtävyys on Grand Canyon, ehdoton vierailukohde, jos vietät vaihto-oppilasvuotesi Arizonassa. Arizonassa on enimmäkseen aavikkoilmasto eli kesät ovat kuumia ja talvet leutoja. Hiihtokeskuksessa vietetty päivä on tervetullutta vaihtelua lämpimien kuukausien jälkeen ja yksi Arizonan hiihtokeskuksista voi tulla sinullekin tutuksi.

Arizonan kuuluisimpia kaupunkeja ovat Phoenix ja Tucson sekä kaunis aavikkokaupunki Sedona. Osavaltion pohjoisosassa sijaitseva Monument Valley on myös hyvin tunnettu alue. Arizonassa asuessasi saat ainutlaatuisen Amerikka-kokemuksen kirjoista ja leffoista tunnettujen luonnonihmeiden luona.

Kalifornia 

 Länsirannikolla sijaitseva Kalifornia on kuuluisa upeista rannoistaan Tyynen Valtameren rannalla ja kalifornialaisten unelmanomaisesta elämäntavasta. Kuuluisat Los Angeles, San Francisco ja San Diego sijaitsevat täällä

Osavaltio on vaihto-oppilaiden suursuosikki ja täydellinen valinta sinulle, joka haluat käydä high schoolia aurinkoisessa osavaltiossa, josta löytyy sekä rannikkoa että upeita kansallispuistoja, kuten 
Death Valley ja Yosemite National Park. 

Colorado

 

Onko lumilautailu tai laskettelu sinun juttusi? Silloin valintasi on Colorado!. Colorado sijaitsee Kalliovuorilla (Rocky Mountain) ja täällä ovat kuuluisat hiihtokaupungit Aspen, Denver ja Colorado Springs.

Coloradon kansallispuistot houkuttavat vierailijoita eri puolilta maailmaa. Coloradossa vietät vaihto-oppilasvuoden, johon sisältyy talviurheilua ja aitoa jenkkielämää!

Florida 

 

Ranta Floridassa auringonlaskun aikaan


Sunshine State toivottaa sinut tervetulleeksi! Florida on turistien kestosuosikki, tänne matkustaa vuosittain 60 miljoonaa turistia ja on helppo ymmärtää mikä osavaltiossa jaksaa viehättää, Aurinkoinen ilmasto, kauniit rannat ja moninaiset shoppailumahdollisuudet tekevät Floridasta elämännautiskelijan kohteen.  

Jos lähdet Floridaan, lisää listaasi Key West, historiallinen rantakaupunki aivan Floridan eteläkärjessä, trooppisella ilmastovyöhykkeellä.

 

Lähetä vaihto-oppilashakemus

Georgia

 

Georgiassa on mahdollista kokea eteläisten osavaltioiden viehättävää elämäntapaa kuin myös nähdä kauniita rantoja pitkin Georgian, South Carolinan ja Floridan rannikkoa.

Georgiassa on subtrooppinen ilmasto, talvet ovat leutoja ja kesät pitkiä sekä kuumia. Osavaltion pohjoisosissa on hiukan viileämpää mutta missä tahansa Georgiassa oletkin, on Georgia hyvä valinta, jos haluat asua aurinkoisessa osavaltiossa. Georgian suurkaupunkeja ovat Atlanta ja Columbus. 

Havaiji

 

 

Aurinkoa, lämpöä, valkoisia hiekkarantoja ja turkoosia vettä. Jos tämä kuulostaa sellaiselta mitä haluat kokea enemmän tai vähemmän joka vaihto-oppilaana ollessasi, on silloin Havaiji valintasi. Havaijilla et ole koskaan kaukana rannasta. Mikäli ulkoilmalajit, kuten esimerkiksi surffaus, vaellus ja snorklaus kiinnostavat, lähde vaihto-oppilaaksi Havaijille.

Jos haluaisit nähdä Havaijin mutta et kuitenkaan viettää siellä kokonaista lukuvuotta, tutustu vaihto-oppilaille tarjoamaamme Hawaii Reunion -matkaan! 

IllinoisIllinois tunnetaan parhaimmin siellä sijaitsevasta, Yhdysvaltain kolmanneksi suurimmasta kaupungista, Chicagosta. Osavaltion naapureina on kuusi eri osavaltiota ja yhden lukuvuoden aikana Illinoisissa saatatkin nähdä useampia osavaltioita.

Illinoisin kesät ovat kuumia ja talvet viileästä kylmiin. Illinoisissa on paljon kaupunkeja ja vehreätä luontoa. Lähes yksi viidesosa Yhdysvaltain 100. turvallisimmasta kaupungista sijaitsee Illinoisissa.

 

Aluevalintojen hinnat

Indiana

 Indiana sijaitsee Suurten Järvien (Great Lakes) ja Keskilännen (Midwestern) alueilla. Indiana -sana tarkoittaa alun perin “Land of the Indians” ja on tunnettu hedelmällisistä maissitasangoistaan, ihmisten ystävällisyydesta ja kaupungeistaan kuten Indianapolis, Fort Wayne, Evansville ja South Bend.

Indianassa on kuumat kesät ja kylmät talvet. Täällä pääset harrastamaan erilaisia ulkolajeja vuoden ympäri.

MinnesotaMinnesota sijaitsee Yhdysvaltain pohjoisosassa Kanadan ja Lake Superiorin vieressä. Osavaltio katsotaan olevan yksi Yhdysvaltain parhaimmista yleisen elintason, koulutuksen tason ja terveydenhuollon saatavuuden takia. 

Osavaltiossa on yli 10.000 järveä ja mannermainen ilmasto neljine vuodenaikoineen. Täällä pääset harrastamaan monia eri lajeja upeissa maisemissa vuoden ympäri

Montana

 

Montana sijaitsee luoteis-Yhdysvalloissa, pohjoisena naapurinaan Kanada. Tämä Yhdysvaltain neljänneksi suurin osavaltio tunnetaan kauniista luonnostaan. Osavaltiossa on huikeita maisemia ja kansallispuistoja, mm. Glacier National Park Kalliovuorilla. Montana on oikea kohde sinulle, joka haluat nauttia ulkoilmalajeista upeissa maisemissa.

Nevada

 Nevadan tunnetuin kaupunki on kiistatta Las Vegas mutta osavaltio tarjoaa muutakin kuin kasinoita ja viihdettä. Huolimatta osavaltion sijainnista aavikoilla kuten Mojave Desert ja Death Valley, on täällä kuumien kesien vastapainona kylmiä talvia. Nevadassa on myös hiihtokeskuksia, täydellinen osavaltio sinulle, joka haluat nauttia sekä aurinkoisesta ilmastosta että hiihtämisestä vaihto-oppilasvuotesi aikana.

 

Nevadan sijainti aurinkoisen Kalifornian, Arizonan tunnettujen maamerkkien sekä talviparatiisien Utah ja Idaho luo mahdollisuuksiä nähdä lisää mielenkiintoisia paikkoja vaihto-oppilasvuoden aikana. 

 

Lähetä vaihto-oppilashakemus

North Carolina

 North Carolina kuuluu Yhdysvaltojen etelävaltioihin ja sijaitsee itärannikolla Atlantin rannalla. Osavaltiossa on miellyttävä ilmasto, kylmimpinä talvikuukausina päivälämpötila on 10 °C tienoilla.

Charlotte ja Raleigh ovat tunnettuja pohjoiscarolinalaisia kaupunkeja yliopistojensa takia. Florida, Virginia Beach ja Yhdysvaltain pääkaupunki Washington D.C. sijaitsevat sen verran lähellä, että voit päästä käymään näissäkin vaihto-oppilasvuotesi aikana.

Ohio

 

Tervetuloa Ohioon! Ohio sijaitsee keskellä Yhdysvaltoja, tunnetulla Suurten Järvien alueella.  Ohiossa näet kaupunkeja yhtä lailla kuin maaseutua, täällä sijaitsevat myös kuuluisat kaupungit kuten  Cleveland, Columbus ja Cincinnati. Ohio on muuten todellinen huvipuistojen keskus, 10 maailman 100 parhaimmasta vuoristoradasta on Ohiossa, ja Yhdysvaltain 10. suosituimmasta huvipuistosta kaksi on Ohiossa. 

Ohiolaiset pitävät kiinni ystävällisestä maineestaan ja se näkyy arkipäivän kohteliaisuuksissa. Ohiolla on useita naapureita, mm Kentucky ja West Virginia, jotka lukeutuvat etelävaltioihin. Vaihto-oppilasvuotesi aikana voit saada tilaisuuden vierailla myös naapuriosavaltioissa.

Oklahoma

 Oklahoma sijaitsee lähes keskellä Yhdysvaltoja ja sen etelänaapurina on Texas. Oklahoma on hyvä valinta sinulle, joka haluaisit kokea etelävaltioiden kulttuuria mutta haluaisit myös mahdollisuuden käydä hiihtämässäkin. Oklahoman suurkaupunkeja ovat Oklahoma City ja Tulsa.

Oregon

 Oregon on Kalifornian pohjoinen naapuri ja myös Oregonissa on kauniita rantoja Tyynen valtameren rannalla. Oregonissa pääset nauttimaan lämpimistä kesistä ja viileistä talvista. Oregonin suurin kaupunki on Portland, sen lisäksi Seattle ja Vancouver ovat melko lähellä.

South Carolina

 

Atlantin rannalla sijaitsevalla South Carolinalla sanotaan olevan joitakin Yhdysvaltojen kauneimpia rantoja. Täällä voit nauttia auringosta sekä leudoista talvista. South Carolinan kauniiseen maisemaan kuuluvat subtrooppinen rannikko, vehreät puistot ja metsät unohtamatta jättimäisiä tammipuita! South Carolina on loistava valinta vaihto-oppilaskohteeksi.

 

Aluevalintojen hinnat

Tennessee

 Tennessee on viehättävä osavaltio Yhdysvaltojen eteläisemmässä osassa, naapureinaan lähes kaikki etelävaltiot. Tennesseessä on lämmintä lähes puolet vuodesta ja talvet ovat hyvin leutoja, täydellinen kohde sinulle, joka viihdyt parhaimmin T-paidassa.

 

Tennessee tunnetaan musiikistaan ja osavaltiolla on näkyvä osa Yhdysvaltain musiikkihistoriassa, erityisesti rock ’n’ rollin, rockabillyn, bluesin ja countryn osalta.  Nashville, osavaltion pääkaupunki on lempinimeltään “The Music City”, lisäksi Elvis Presleyn kotikaupunki Memphis ja Dolly Partonin hyvipuisto, Dollywood, sijaitsevbat Tenneseessä.

 

Texas

 Texas on yksi suosituimmista vaihto-oppilaskohteista! Texas Longhorns, rodeot ja ranchit ovat osa teksasilaista kulttuuria mutta nykyaikainen elämä Teksasissa on paljon enemmän. Taloudellisesti Teksas on erittäin vahva, jos se olisi itsenäinen valtio, olisi talous maailman 10.suurin. Texas on pinta-alaltaan Alaskan jälkeen Yhdysvaltain toiseksi suurin osavaltio ja täältä löydät tunnetut suurkaupungit kuten Houston, Dallas, San Antonio ja Austin. 

Teksasissa tulet tutuksi Villen Lännen yhtä lailla kuin suurkaupunkien, kauniin luonnon ja rennon sekä ystäväIlisen väestön kanssa. Valmistaudu viettämään teksasilainen vaihto-oppilasvuosi! 


Virginia

 Itärannikolla, Atlantin rannalla, sijaitsee historiallinen Virginian osavaltio. Virginian sijainnin ansiosta sinulla on mahdollisuus kokea Appalakit, nähdä kauniita rantoja tai kuuluisia kaupunkeja kuten pääkaupunki Washington D.C., New York, Philadelphia tai Nashville. 


Washington

 Yhdysvaltojen koillisosassa sijaitsee Washingtonin kaunis osavaltio, naapurinaan Kanada. Osavaltiossa on sekä upeita rantoja että vuoristomaisemia, Washington on tunnettu ainutlaatuisen luontonsa takia. Lämpimät kesät ja leudot talvet takaavat sen, että tulet nauttimaan täällä olostasi jos hiihtäminen, uiminen ja vaeltaminen kiinnostavat sinua.

Kuuluisa Seattle sijaitsee Washingtonissa eikä täältä pitkä matka Portlandiin tai Vancouveriin. 


Wisconsin

 

Hello Wisconsin! Wisconsin sijaitsee Yhdysvaltojen pohjoisosassa Lake Superiorin ja Lake Michiganin välissä, nk. Suurten Järvien alueella. Michigan on suosittu osavaltio vaihto-oppilaiden parissa ja täällä voit kokea neljä vuodenaikaa, hienon luonnon (varsinkin järvialueella!) sekä mahdollisesti myös pääset näkemään suuria kaupunkeja kuten Milwaukee, Minneapolis ja Chicago. 

 

Lähetä vaihto-oppilashakemus

Valitse useamman osavaltion alue

Jos tiedät missä päin Yhdysvaltoja haluaisit asua mutta sinulle ei ole tärkeätä olla juuri tietyssä osavaltiossa, voi aluevalinta olla sinulle hyvä vaihtoehto.


Alueeksesi voit valita mm. läntiset osavaltiot, etelävaltiot tai Suurten, Järvien alueen. Lue lisää alta!

 

Aluevalintojen hinnat

Central Region - Keskialue

 

Monien mielestä tämä alue on paras paikka kokea aitoa Amerikkaa! Vaikuttavat vuoristot, kauniit maissipellot ja monet mielenkiintoiset kaupungit muodostavat tämän alueen amerikkalaisen elämyksen. 

Jos valitset keskialueen, etsimme sinulle isäntäperheen ja koulupaikan seuraavalta alueelta: Kansas, Nebraska, Iowa, Missouri, Arkansas, Louisiana, Texas, Oklahoma, Colorado, Wyoming, Idaho, Montana, North Dakota ja South Dakota. 

 

East Region - Itäalue

 

Jos idässä on enemmän sinua kiinnostavia osavaltioita kuin lännessä, valitse silloin alueeksesi itäalue! 

Itäalueelle haluaville vaihto-oppilaille haetaan isäntäperheitä ja koulupaikkoja seuraavien osavaltioiden alueella: Illinois, Indiana, Michigan, Ohio, Pennsylvania, New York, Connecticut, Rhode Island, Massachusetts, Vermont, New Hampshire, Maine, New Jersey, Delaware, Maryland, Virginia, West Virginia, Kentucky, Missouri, Iowa, Minnesota, Wisconsin, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Tennessee, Alabama, Georgia, Florida, South Carolina ja North Carolina. 

 

Great Lakes - Suurten Järvien alue

 

Suurten Järvien - Great Lakes - alue on hyvin suosittu vaihto-oppilaiden parissa, ja jos vanhoilta vaihto-oppilailta kysyt, monet heistä suosittelevat valitsemaan juuri tämän alueen.Jos valitset Great Lakes -alueen, haetaan sinulle isäntäperhe ja koulupaikka seuraavien osavaltioiden alueelta: Michigan, Illinois, Wisconsin, Indiana ja Ohio. 

Mountain States - Vuoristoalue

 

Valitse vuoristoalue - Mountain States -, jos haluaisit saada mahdollisuuden harrastaa talviurheilulajeja ja nauttia upeista vuorimaisemista.

Mountain States -alue käsittää seuraavat osavaltiot: Colorado, Utah, Wyoming, Idaho, Montana ja Alaska.


North East - Koillisalue

 

Miltä kuulostaisia aua alueella, jolta löytyy suurkaupunkeja, yliopistoja, kauniita järviä ja neljä vuodenaikaa? Valitse koillisalue! 


Koillisalue käsittää seuraavat osavaltiot: New York, Massachusetts, Connecticut, Pennsylvania, Vermont, New Hampshire, Maine, Rhode Island, Ohio, Michigan, Indiana, Illinois, Wisconsin ja Minnesota. 


Pacific Coast - Länsirannikko

 

Jos länsirannikko on se minne oikeasti Yhdysvalloissa haluat, valitse Tyynen Valtameren rannikko-osavaltiot eli Pacific Coast!

Silloin isäntäperheesi ja koulusi on yhdessä näistä: Kalifornia, Oregon tai Washington. 

South East - Kaakkoisalue

 

Kaakkoisalueella pääset tutustumaan yhdysvaltioiden elämään. Näiden alueiden kiehtova historia kietoutuu nykypäivän elämänmenoon.

Kaakkoisalueen valinneille vaihto-oppilaille haetaan isäntäåerhe ja koulupaikka seuraavien osavaltioiden alueelta: Mississippi, Alabama, Tennessee, Georgia, Florida, South Carolina, North Carolina, Virginia, West Virginia ja Kentucky. Alueeseen sisältyvät myös pohjoisemmassa sijaitsevat Delaware ja Maryland.


South West - Lounaisalue

 

Nämä osavaltiot näkyvät monissa sarjoissa ja elokuvissa! 

Arizona, Nevada ja New Mexico ovat paitsi ilmastoltaan lämpimiä, niillä on myös tarjota luonnonihmeita kuten Grand Canyon ja monenlaisia monenlaisia harrastusmahdollisuuksia. 

Sunshine States 

 

Jos haluat takuun siitä, että pääset lämpimään osavaltioon, valitse Sunshine States

 
Valitsemalla Sunshine States sinulle haetaan paikkaa seuraavissa osavaltioissa: Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama, Tennessee, Florida, Georgia, South Carolina ja North Carolina. 

 

West Region - Länsialue

 

Mikäli se ei ole tärkeätä missä osavaltiossa asut mutta joka tapauksessa haluaisit lähemmäksi länttä kuin itää, on Länsialue silloin hyvä valinta! Täsltä alueelta löytyy vuoristoa, rannikkoa ja tunnettuja kaupunkeja kuten Las Vegas, Salt Lake City, Seattle ja Denver. Länsialueen vaihto-oppilaiden isäntäperheet asuvat seuraavien osavaltioiden alueella: Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Kansas, Nebraska, South Dakota, North Dakota, Colorado, Wyoming, Montana, Idaho, Utah, Oregon, Washington, Alaska ja Havaiji.


Lähetä vaihto-oppilashakemus

 

Vietä vaihto-oppilasvuosi suurkaupungin lähellä

Jos haluat varmistua siitä, että asut suurkaupungin läheisyydessä voit valita suurkaupunkialueeksesi Atlantan, Houstonin, Seattlen tai yhden muista kaupungeistamme. 

Aluevalinnan hinnat

 Atlanta, Georgia

Atlanta on Georgian pääkaupunki ja Atlanta metropolitan area on osavaltion väkirikkain alueAtlanta on tullut tunnetuksi Coca-Colan sekä kuuluisuuksien kuten Martin Luther King Jr., Julia Roberts ja artistien T.I. ja Usher kotiseutuna.  Atlantan alueen ilmasto on miellyttävä, kesät ovat kuumia ja talvet leutoja. Miellyttävän ilmaston ansiosta alueella on paljon tapahtumia.

Columbus, Ohio 

Columbus on Ohion pääkaupunki ja samalla osavaltion väkirikkain alue. Columbus on myös yksi Yhdysvaltain nopeimmin kasvavista kaupungeista. Valitessasi Columbuksen sijoitut todennäköisimmin yhteen Columbuksen ympärillä olevista kaupungeista. Alue on tiheään asuttua ja vilkas.

Dallas, Texas 

Koko Yhdysvaltain neljänneksi suurin metropoli tarjoaa suurkaupunkiseudun elämää yhdistettynä teksasilaisiin perinteisiin. Taloudellisesti vahvalla Dallasin seudulla on monen suuryrityksen kotipaikka ja seutu tunnetaan myös monikansallisesta väestöstään. Jos Dallas Cowboys ei ole ennestään tuttu, niin Dallasin lukuvuoden jälkeen varmasti on!   

Houston, Texas

Houston ympäristöineen on Yhdysvaltain viidenneksi suurin metropoli. Itse Houston on myös suuri, ainoastaan New York, Los Angeles ja Chicago ovat sitä suurempia.   Houstonin seudun kuumat kesät ja miellyttävän lämpöiset talvet ovat houkutelleet ihmisiä eri puolilta maailmaa ja o myös suosittu kohde amerikkalaisten parissa. RodeoHouston on itsestään selvä vetonaula, täällä ovat esiintyneet mm. Justin Bieber, Selena Gomez, Beyoncé ja Ariana Grande.

Milwaukee, Wisconsin

Milwaukee on osavaltion suurin kaupunki ja sijaitsee Lake Michiganin rannalla. Milwaukeen rantaviiva on vaikuttava. Milwaukee ja sen ympäristö muodostaa Yhdysvaltain 39. suurimman metropolin. Yksi kaupungin ylpeydenaiheista on Milwaukee Brewers legendaarinen pesäpallojoukkue, jonka matseista kannattaa käydä katsomassa ainakin yksi!

Minneapolis, Minnesota

Minneapolis, osavaltion suurin kaupunki, sijaitsee Mississippi -joen vierellä. Tällä alueella näet niin amerikkalaisen suurkaupungin elämää kuin  kaunista luontoa vesiputouksineen ja puistoineen. Yksi alueen erikoisuuksista on täällä olevien ammattilaisjoukkueiden määrä. Minneapolilaiset joukkueet kuuluvat Yhdysvaltain viiteen suurimpaan liigaan, MLB, NFL, NBA, NHL ja MLS. Minneapolisissa on myös naisten ammattilaisjoukkueita. Urheilun lisäksi myös musiikki ja esiintyvät taiteet ovat Minneapolisissa näkyvässä osassa.

Oklahoma City, Oklahoma 

Oklahoma City ympäristöineen muodostaa n. 1,5 miljoonan asukkaan alueen. Pienemmän metropolin hyviä puolia ovat lyhyemmät välimatkat ja edullinen hintataso. Oklahoma City on satsannut kaupungin ulkonäköön ja tällä alueella voit kokea niin cowboy-kulttuuria kuin suurkaupunkialueen elämää!

Portland, Oregon

Portland on Oregonin suurin kaupunki ja tunnettu hipster -kulttuuristaan. Portlandissa on paljon kahviloita ja ravintoloita sekä upeita vaellusreittejä Mount Hoodilla. Trendikäs Portland on nuorten, luovaa työtä tekevien amerikkalaisten suosima. 

Seattle, Washington

Seattle on yksi kuuluisimmista amerikkalaisista kaupungeista ja täällä pitävät pääkonttoriaan sekä Amazon että Starbucks.Täältä löydät muitakin kahviyrityksiä ja seattlelaisilla on omat vahvat mielipiteensä siitä mikä kahvi on laadukasta ja mikä ei!   Seatlle on hyvä valinta silloin kun haluat olla sekä suuren kaupungin alueella että lähellä luontoa.

St. Louis, Missouri

St. Louis sijaitsee Mississippi -joen varrella ja on kuuluisa vaikuttavasta horisontistaan, jota hallitsee Eero Saarisen suunnittelema Gateway Arch. St.Louisin puistot ja maksuttomat turistinähtävyydet tarjovat paljon nähtävää. St.Louisin alue on hyvä valinta, jos haluat asua kaupunkimaisessa ympäristössä mutta suuret metropolit eivät sinua kiinnosta.
 

 

Varmista aluetakuupaikkasi!

 

Hyvä tietää

Suurkaupunkialueilla suurin osa väestöstä asuu varsinaisen suurkaupungin ulkopuolella nk. metropolialueella, itse suurkaupunkiin voi olla matkaa noin 40 mailia.

Suurkaupunkitakuu on hyvä valinta silloin jos haluat varmistua sijoittuvasi tiheään asutulle alueelle ja saavasi mahdollisuuden nähdä toistakin suurkaupunkia kuin New Yorkia. Samalla pääset kokemaan amerikkalaista suurkaupunkikulttuuria, joka poikkeaa siitä mitä New Yorkissa ja Euroopassa olet nähnyt!