Vaihto-oppilasohjelmat Irlannissa

Tarjoamme monia eri vaihto-oppilasohjelmia Irlannissa joista suosituimmat ovat Classic High SchoolBoarding School ja Select High School.

Lue lisää vaihto-oppilas ohjelmistamme.


Classic High School – ole yksi paikallisista

Classic High School -ohjelma on Irlannissa suosituin vaihto-oppilasohjelmamme. Classic High School vaihto-oppilaana osallistut ns. perinteiseen vaihto-oppilasohjelmaan eli asut Irlannissa siellä, mistä sinulle on löytynyt mukava isäntäperhe. Kun isäntäperhe on varmistunut, anomme sinulle paikan paikallisesta koulusta.

Tuleva isäntäperheesi voi asua kaupungissa kuten Dublin tai Cork tai kauniissa Tipperaryn tai Cavan tapaisissa kylissä. Classic High School -ohjelma sopii sinulle, joka odotat pääseväsi tutustumaan irlantilaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon aidoimmillaan.
Voit hakea Classic High School -ohjelmaan lukukaudeksi tai koko kouluvuodeksi.

Aluevalinta lisämaksusta

Irlannissa on monenlaista maisemaa maaseudulta kaupunkiin. Voit lisämaksusta ottaa kaupunkitakuun, jos haluat varmistua siitä, että pääset kaupunkimaiseen ympäristöön.

Täältä löydät Classic High School -ohjelman ja aluevalinnan hinnat.

Hae Classic High School -ohjelmaan


Select High School – valitse koulusi

Jos sinulla on tarkka visio millaisen haluat vaihtovuodestasi Irlannissa tulevan, on Select High School oikea ohjelma sinulle. Ehkä haluat asua jossain tietyssä kaupungissa, harrastaa jotain tiettyä urheilua tai soittaa tiettyä soitinta. Miten vain, on Select High School ohjelma oikea valinta sinulle.

Teemme yhteistyötä useiden hyvätasoisten yksityisten ja julkisten koulujen kanssa Irlannissa. Kerro meille mitä vaihto-oppilasohjelmaltasi haluat ja yhdessä rakennamme sinulle toiveittesi mukaisen elämyksen Irlannissa. Kun sinulle sopiva koulu on varmistettu, etsimme koulupiirin alueelta isäntäperheen sinulle.

Select High School -hinnasto

Hae Select High School -ohjelmaan


Boarding School – irlantilaista kouluelämää kampuksella

Exploriuksen kautta sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus opiskella irlantilaisessa sisäoppilaitoksessa. Muissa vaihto-oppilasohjelmissa asut isäntäperheessä ja käyt paikallista koulua. Boarding School -ohjelmassa asut ja opiskelet koulun kampuksella. Boarding School -ohjelma sopii sinulle, jolla on korkeat tavoitteet ja haluat rakentaa laajan kansainvälisen yhteysverkoston.

Sisäoppilaitoksessa jaat huoneen tavallisesti yhden tai kahden koulukaverisi kanssa. Oppilasasuntolassa saat nopeasti kavereita, koska ympärilläsi on aina muita nuoria. Irlantilaisissa sisäoppilaitoksissa on sekä irlantilaisia että kansainvälisiä opiskelijoita. Boarding School -ohjelma Irlannissa antaa sinulle mahdollisuuden oppia sekä irlantilaisesta että muistakin kulttuureista.

Teemme tiivistä yhteistyötä hyvämaineisten sisäoppilaitosten kanssa Irlannissa. Voit viettää vaihto-vuotesi esimerkiksi kauniissa kaupungeissa kuten Dublin tai Limerick. Kerro meille odotuksistasi urheilun, harrastusten, kouluaineiden ja sijainnin suhteen, niin me etsimme sinulle sopivan Boarding Schoolin.

Boarding School hinnasto

Hae Boarding School -ohjelmaan 


<< Takaisin Irlantiin