Mitä hintaan sisältyy

Oma tili hakemusjärjestelmässä

Hyväksymisen jälkeen saat tunnukset hakemusjärjestelmään, jossa teet englanninkielisen hakemuksen. Hakemus toimitetaan kohdemaahasi ja kun vastaanottava järjestö on sen hyväksynyt, aloittavat he sinulle sopivan sopivan isäntäperheen etsimisen. 

Hakemusten tarkistaminen 

Helsingin toimisto tarkistaa oppilaan hakemuksen ja ilmoittaa oppilaalle mahdollisista täydennystarpeista.

Hakemukseen liittyvä viestintä vaihto-oppilaan vastaanottavan toimiston kanssa

Kielitesti 

Jos haet Yhdysvaltoihin, tulee sinun suorittaa koulujen hyväksymä kielitesti. Järjestämme kielitestin sinulle. Kielitestiä varten voit harjoitella täällä

Get Ready -tapaamiset

Lähtöäsi edeltävän vuoden syyslukukauden aikana saat kutsun Get Ready -tapaamisiin. Näissä tilaisuuksissa kerrotaan vaihto-oppilasvuoteen liittyvistä asioista ja samalla tapaat Exploriuksen henkilökuntaa ja palanneita vaihto-oppilaita. Jos et pääse tilaisuuksiin, saat materiaalit sähköisesti.

Lähtövalmennus vaihto-oppilaalle ja huoltajille

Kirjallinen lähtövalmennusmateriaali

Avustaminen viisumihakemuksessa (Euroopan ulkopuoliset maat)

Paikka tarkistetussa, vapaaehtoisessa isäntäperheessä

Classic-ohjelmassa isäntäperheet eivät saa maksua organiassatiolta vaihto-oppilaan majoittamisesta. (poikkeuksena Uusi-Seelanti, Iso-Britannia, Irlanti ja Espanja, joissa perheille maksetaan pieni kulukorvaus vaihto-oppilaan maoituksesta aiheutuneista lisäkustannuksista). 

Koulupaikka kohdemaassa

Kun isäntäperhe on sinulle varmistunut, hakee paikallisedustaja sinulle koulupaikan isäntäperheen koulupiirissä olevasta koulusta. 

Meno-paluumatkat

Järjestämme menopaluulennot Helsingistä, Oulusta tai Rovaniemeltä kohdemaan kansainväliselle lentokentälle. Jatkoyhteydet  sijoituspaikkakunnallesi pääsääntöisesti sisämaan lennoilla, joskus muilla julkisilla pitkän matkan liikennevälineillä. Isäntäperhe ja/tai paikallisedustaja noutavat vaihto-oppilaan sovitulta saapumispaikalta. 

Yksi ruumaan menevä matkalaukku, jonka enimmäispaino määräytyy käytettävän lentoyhtiön painorajoitusten (yleisimmin 20–23 kg) mukaisesti.

Hintaan ei sisälly Yhdysvaltain sisäisillä lennoilla lentoyhtiön mahdollisesti perimät matkatavaramaksut kaikesta ruumaan menevästä matkatavarasta. Kaikkien lentoreittien osalta ylipaino- tai muut lisämaksut eivät sisälly hintaan (esim. golf-bägit ja muut urheiluvälineet tai soittimet, joista lentoyhtiöt perivät matkustajalta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaiset maksut)

Soft Landing Camp
 

Soft Landing Camp järjestetään kaikissa Classic High School -kohdemaissa (Yhdysvallat, Australia, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Saksa, Espanja, Italia, Argentiina, Japani, Ruotsi, Norja, Tanska). Leirin aikana saat maahantulovalmennuksen ja osallistut vapaa-ajan ohjelmaan. Tarkempia tietoja leirisi sisällöstä löydät kohdemaasi sivuilta. 

Soft Landing Camp järjestetään Yhdysvalloissa ja Euroopan maissa vain kouluvuoden alussa (ei kevätlukukaudella)

Soft Landing Campin kesto vaihtelee eri kohdemaissa kahdesta päivästä kahteen viikkoon 

Matkavakuutus Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin matkustaville oppilaille

Viestintä huoltajien puolesta kohdemaan järjestävän tahon kanssa oppilaan ulkomaan oleskelun aikana

Paikallisedustajan tuki vaihto-oppilaalle kohdemaassa

Hätäpäivystys ympäri vuorokauden kotimaassa ja kohdemaassa

Todistus oppilaalle vaihto-oppilasohjelmaan osallistumisesta

Tuki gambialaiselle koululle

Lahjoitamme osan vaihto-ohjelmasi maksusta gambialaiselle koululle, oppilaiden koulutyön tukemiseksi. Lahjoituksen turvin huolehditaan siitä, että koulun jokaisella oppilaalla on samanlaiset kouluvarusteet ja kouluruokailu.
Lue lisää >>Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."