Rajoitettu määrä paikkoja

Meidän ei ole pakko ottaa vastaan paljon oppilaita, päinvastoin. Pienemmät oppilasmäärät ovat mielestämme yhtä kuin korkeampi laatu. Pystymme pitämään paremmin kiinni lupauksistamme ja mikä tärkeintä, meidän on helpompi löytää isäntäperheitä ja koulupaikkoja. Opimme myös tuntemaan sinut hyvin, kuuntelemme toiveitasi ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan. Meille vaihto-oppilaat ovat tärkeitä ihmisiä, eivät numeroita näyttöruudulla.

Meillä on rajoitettu määrä oppilaspaikkoja jokaiseen maahan. Suosittelemme, että haet oman paikkasi mahdollisimman ajoissa. Maat joihin on erityisen tärkeää hakea ajoissa ovat:

USA: Jos haluat lähteä USA:han, on sinun mahdollista valita osavaltio tai alue, jossa haluaisit asua. Jotta voit tehdä aluevalinnan, tarvitsemme hakemuksesi mahdollisimman ajoissa.

Australia: Meillä on Australiaan vain muutama oppilaspaikka, jotka menevät joka vuosi todella nopeasti. Jos et ehtinyt varata omaa paikkaasi, on meillä tarjota sinulle Select High School ohjelma Australiassa. Lue Select High School ohjelmasta lisää täältä


Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."