Rajoitettu määrä paikkoja

Meidän ei ole pakko ottaa vastaan paljon oppilaita, päinvastoin. Pienemmät oppilasmäärät ovat mielestämme yhtä kuin korkeampi laatu. Pystymme pitämään paremmin kiinni lupauksistamme ja mikä tärkeintä, meidän on helpompi löytää isäntäperheitä ja koulupaikkoja. Opimme myös tuntemaan sinut hyvin, kuuntelemme toiveitasi ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan. Meille vaihto-oppilaat ovat tärkeitä ihmisiä, eivät numeroita näyttöruudulla.

Meillä on rajoitettu määrä oppilaspaikkoja jokaiseen maahan. Suosittelemme, että haet oman paikkasi mahdollisimman ajoissa. Maat joihin on erityisen tärkeää hakea ajoissa ovat:

USA: Jos haluat lähteä USA:han, on sinun mahdollista valita osavaltio tai alue, jossa haluaisit asua. Jotta voit tehdä aluevalinnan, tarvitsemme hakemuksesi mahdollisimman ajoissa.

Australia: Meillä on Australiaan vain muutama oppilaspaikka, jotka menevät joka vuosi todella nopeasti. Jos et ehtinyt varata omaa paikkaasi, on meillä tarjota sinulle Select High School ohjelma Australiassa. Lue Select High School ohjelmasta lisää täältä


Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.