Näin kaikki toimiiIlmoittaudu ilmaiseen haastatteluun!
Voit ilmoittautua vaihto-oppilashaastatteluun täyttämällä ilmoittautumislomakkeen netissä tai soittamalla toimistollemme nroon 010 321 1930. Olemme sinuun pian yhteydessä sopiaksemme haastatteluajan kaupungissa lähellä sinua. Haastattelu on henkilökohtainen eikä sido sinua vielä mihinkään. Noin tunnin keskustelun aikana sinä ja vanhempasi voitte esittää meille mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Hyväksyminen
Muutaman päivän sisällä haastattelusta saat sähköpostia Exploriukselta. Jotta sinut voidaan hyväksyä Explorius vaihto-oppilaaksi, pitää meidän tietää kouluarvosanasi, motivaatiosi ja terveytesi.

Hakupaketti ja yhteyshenkilö
Kun olet vahvistanut vaihto-oppilaspaikkasi, autamme sinua täyttämään kohdemaan hakupaketin, jonka avulla he etsivät sinulle isäntäperheen ja koulun. Saat Exploriukselta oman yhteyshenkilösi, joka on sekä sinun että vanhempiesi tukena ennen vuotta ja sen aikana.

Valmistautuminen
Ennen lähtöä kutsumme sinut kahteen vapaaehtoiseen Get Ready – tapaamiseen sekä yhteen pakolliseen Pre-Departure-lähtövalmennukseen. Tapaamisissa Exploriuksen palanneet vaihto-oppilaat kertovat kokemuksistaan, ja sinä ja vanhempasi saatte tietoa mm. koulunkäynnistä ja isäntäperheessä asumisesta kohdemaassa. Tarkemmat aikataulut löydät täältä.
Jos olet lähdössä vaihto-oppilaaksi talvella, osallistut vanhempinesi Pre-departure valmentautumistilaisuuteemme 1-2 kuukautta ennen lähtöäsi. Kesällä lähtevät vaihto-oppilaat vanhempineen osallistuvat valmentautumistilaisuuteen huhti-toukokuun vaihteessa.

Perhetiedot
Kevään tai kesän aikana tulet saamaan tiedon millaisessa perheessä ja koulussa tulet vuotesi viettämään. On hyvä olla heti yhteydessä perheeseen, sillä he odottavat malttamattomina yhteydenottoasi.

Lähtö ja Soft Landing Camp
On aika lähteä! Jokaisen kohdemaan perinteiseen vaihto-oppilasvuoteen sisältyy Soft Landing Camp yhdessä muiden vaihto-oppilaiden kanssa. Leiri on pehmeä lasku kohdemaan tapoihin ja kieleen ja lisäksi pääset tutustumaan nähtävyyksiin uusien ystävien kanssa. Leiriltä matkustat suoraan isäntäperheesi luo. Seikkailusi voi alkaa!

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":