Lennot sisältyvät ohjelmahintaanExploriuksen vaihto-oppilasohjelman hintaan sisältyy menopaluumatkat Helsingistä, Kuopiosta, Vaasasta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Joensuusta määränpääpaikkakunnallesi kohdemaassa.

Jos osallistut Soft Landing Campille matkustat kohdemaahasi yhdessä pohjoismaisen Explorius-ryhmän mukana. Kaukomaille matkustavien yli 15 henkilön ryhmien mukana on matkanjohtaja.

USA:han matkustetaan pohjoismaisissa ryhmissä ja ryhmiä on New Yorkissa vastassa Exploriuksen edustaja. Soft-Landing Campin järjestelyistä vastaa paikan päällä oleva, pohjoismainen Exploriuksen henkilökunta, jotka asuvat samassa hotellissa kuin sinä.

Alle 15 oppilaan ryhmät lentävät ilman matkanjohtajaa ja lentopäivystyksemme on oppilaiden käytössä mikäli oppilaat tarvitsevat matkan aikana apua.

Mikäli matkustat maahan, jossa ei järjestetä Soft Landing Campiä tai koulusi odottaa sinun olevan paikalla tiettynä päivänä, matkustat kohdemaahasi yksin. Matkasi tulee varmasti sujumaan hyvin, saat meiltä tarkat ohjeet hyvissä ajoin ennen lähtöäsi ja matkan aikana voit aina soittaa Exploriuksen päivystävään numeroon jos tunnet tarvitsevasi apua.

95% oppilaistamme lentää ryhmissä kohdemaihin. Jos matkustat kotimaastasi suoraan isäntäperheeseen, on hyvin mahdollista, että lennät yksin. Jos viimeinen pätkä matkaa on oppilaalle helpompi kulkea bussilla tai junalla (lennon sijaan), voidaan matka järjestää niin. Päämäärään saapuessasi on vastassa isäntäperheesi ja/tai paikallinen aluevalvojasi!

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."