Webinaarit

 

Haluaisitko kuulla millaista on elää ja käydä koulua ulkomailla vaihto-oppilaana? Mikä kohdemaa sopisi sinulle parhaiten? Miten vaihto-oppilaaksi lähtöä varten valmistaudutaan?   

Ilmoittaudu infotilaisuuteen tai tilaa yksityinen webinaari itsellesi ja vanhemmillesi alla olevilla lomakkeilla. Yksityinen webinaari järjestetään joustavasti teidän aikataulunne mukaan. 


Alta löydät kevään infotilaisuuksien aikataulun. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuksiin linkkien kautta.

Kaikki infotilaisuutemme ovat maksuttomia eikä niihin liity sitoumuksia. Voit tulla vain kuuntelemaan tai halutessasi myös osallistua esittämällä kysymyksiä asiantuntijoillemme.

Lista päivittyy jatkuvasti ja tiedotamme pian ajankohdista Iso-Britannian, Irlannin, Ranskan, Espanjan, Italian ja Saksan infotilaisuuksille. Jos nämä kohdemaat kiinnostavat, pidä tätä sivua silmällä!

Infotilaisuus – Tutustu ”piilotettuihin helmiin” – kolme korkeatasoista kouluamme USA:ssa

Päivä: keskiviikko 25. toukokuuta 2022 | Aika: klo 19.30

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

 

Tutustu ”piilotettuihin helmiin” – kolme korkeatasoista kouluamme USA:ssa

Vaihto-oppilasvuosi USA:ssa on aina upea ja ikimuistoinen kokemus. Tässä webinaarissa esittelemme kolme korkeatasoista koulua, jotka sijaitsevat USA:n vähemmän tunnetuilla alueilla, minkä vuoksi kutsumme niitä ”piilotetuiksi helmiksi”. Näiden koulujen etuna voi olla tavallista edullisempi hinta, sillä ne eivät sijaitse suurilla ja tunnetuilla paikkakunnilla. Osallistu webinaariin ja selvitä, tarjoaisiko jokin näistä kouluista juuri sinulle sopivan oppiainevalikoiman, opintolinjan, urheilutarjonnan tai harrastusmahdollisuudet.

 

Select High School -ohjelmassamme voit valita koulun, joka täyttää juuri sinun odotuksesi.

Tässä webinaarissa esittäytyvät koulut:

  • Higley Unified School District, Arizona, USA
  • Scottsburg High School, Indiana, USA
  • Dexter Community Public School, Michigan, USA

Lämpimästi tervetuloa! 

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Yksityinen webinaari

Valitse mieleisesi kohdemaa.