Henkilökohtainen haastattelu
Mitä haastattelussa tapahtuu?
Kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi kutsumme sinut vanhempinesi tapaamiseen, jonka yhteydessä sinut haastatellaan. Tapaaminen haastatteluineen on maksuton eikä vielä sido sinua mihinkään.

Tapaamisen aikana haastattelija kertoo vaihto-oppilasohjelmista sinulle ja vanhemmillesi sekä kirjaa tietoja sinun toiveistasi.

Itse haastattelu tehdään sekä suomeksi että englanniksi. Haastattelu on tarkoitettu vain sinulle.

Tapaamisen ja haastattelun jälkeen lähetämme sinulle ja vanhemmillesi viestin siitä, pystymmekö tarjoamaan sinulle vaihto-oppilaspaikan ja mikä ohjelma parhaiten vastaa toiveitasi, Classic vai Select High School.

Mitä haastattelun jälkeen tapahtuu?
Jos voimme tarjota sinulle vaihto-oppilaspaikan, pääset täyttämään varsinaista hakemusta, joka toimitetaan kohdemaahasi.

Hakupaketti täytetään englanniksi verkossa ja jos olet lähdössä ei-englanninkieliseen maahan, täytät osan paketista kohdemaasi kielellä, esimerkiksi kirjeen isäntäperheellesi. Älä pelästy, kukaan ei odota sinun pystyvän kirjoittamaan täydellistä kirjettä vieraalla kielellä!

Hakupaketin täyttämiseen on varattu aikaa kuukausi (jos haet 2-3 kk päässä olevaan lähtöön, joudut täyttämään paketin paljon nopeammin). Pakettiin tulee mm. tietoja todistuksestasi ja sinun on käytävä lääkärintarkastuksessa, joten kannattaa aloittaa heti kun olet saanut linkin hakemusjärjestelmäämme.


Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.