Soft Landing CampVaihto-oppilasvuosi ulkomailla on upea seikkailu! Hyvä valmistautuminen on osa tätä seikkailua, sillä koet varmasti sekä jännityksen että pelon tunteita ennen lähtöäsi.

Explorius järjestää useita Get Ready- valmennustilaisuuksia, joista saamasi informaation avulla tunnet varmasti olevasi valmiimpi tulevaan vuoteen.

Jotta saat parhaan mahdollisen alun vuodellesi, järjestämme Soft Landing Campin jokaisessa 13 kohdemaassamme. Leirin aikana opit muun muassa minkälaista teini-ikäisen elämä kohdemaassasi on ja mitä sinulta vaihto-oppilaana odotetaan.

Soft Landing Campit eivät olet vain oppitunteja, vaan sen on tarkoitus olla hauska ja ikimuistoinen kokemus. Pääset muiden vaihto-oppilaiden kanssa näkemään upeita nähtävyyksiä ja kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja.
Alla olevasta listasta löydät linkin oman kohdemaasi Soft Landing Campille.

New York, USA

Pariisi, Ranska

Mannheim, Saksa

Milano, Italia

Sydney, Australia

Auckland, Uusi-Seelanti

Cordoba, Argentiina

Tokio, Japani

Lontoo, Iso-Britannia

Dublin, Irlanti

UUTUUS! Barcelona, Espanja

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."