Soft Landing CampVaihto-oppilasvuosi ulkomailla on upea seikkailu! Hyvä valmistautuminen on osa tätä seikkailua, sillä koet varmasti sekä jännityksen että pelon tunteita ennen lähtöäsi.

Explorius järjestää useita Get Ready- valmennustilaisuuksia, joista saamasi informaation avulla tunnet varmasti olevasi valmiimpi tulevaan vuoteen.

Jotta saat parhaan mahdollisen alun vuodellesi, järjestämme Soft Landing Campin jokaisessa 13 kohdemaassamme. Leirin aikana opit muun muassa minkälaista teini-ikäisen elämä kohdemaassasi on ja mitä sinulta vaihto-oppilaana odotetaan.

Soft Landing Campit eivät olet vain oppitunteja, vaan sen on tarkoitus olla hauska ja ikimuistoinen kokemus. Pääset muiden vaihto-oppilaiden kanssa näkemään upeita nähtävyyksiä ja kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja.
Alla olevasta listasta löydät linkin oman kohdemaasi Soft Landing Campille.

New York, USA

Pariisi, Ranska

Mannheim, Saksa

Milano, Italia

Sydney, Australia

Auckland, Uusi-Seelanti

Cordoba, Argentiina

Tokio, Japani

Lontoo, Iso-Britannia

Dublin, Irlanti

UUTUUS! Barcelona, Espanja

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.