Tuki vuoden aikanaOlet hyvissä käsissä. Olemme aina oppilaittemme tavoitettavissa ja sinun ei tarvitse koskaan odottaa kauaa vastauksia kysymyksiisi. Jos jokin tuntuu vaikealta, saat apua välittömästi.

Lähin paikka, josta saat tietoa ennen matkaasi on kotisivumme. Tapaamme henkilökohtaisesti haastattelussa ja pakollisessa valmennustilaisuudessa ennen lähtöäsi.

Perillä voit olla yhteydessä paikalliseen yhteyshenkilöön. Hän asuu sinua lähellä ja tavoitat hänet paikallisesta puhelinnumerosta. Olette joka kuukausi yhteydessä toisiinne.


Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."