Vakuutus ja peruutusturva

priser utveksling

 

Vaihto-oppilaan vakuutus

Kattava vakuutus on vaihto-oppilasjakson aikana välttämättömyys. Exploriuksen tarjoama vakuutus on suunniteltu vaihto-oppilasjakson erityisluonne huomioon ottaen ja siihen sisältyvät mm. sairaus-, tapaturma- ja vastuuvakuutukset. Vaihto-oppilasvakuutuksemme yhden lukuvuoden ajaksi maksaa Euroopan maihin matkustaville oppilaille 595 € ja Euroopan ulkopuolelle matkustaville 795 €. Vakuutusehdot saat toimistoltamme. Hinnastosta näet muiden kuin lukuvuoden mittaisten vakuutusjaksojen hinnat.

 

Riskialttiiden lajien vakuutus

Riskialttiiden lajien lisävakuutus on hyvä ottaa, jos ulkomailla ollessasi harrastat riskialttiita lajeja kuten sukellus, lumilautailu tai benji-hyppy. Suosittelemme tämän vakuutuksen ottamista Australiaan ja Uuteen-Seelantiin meneville oppilaille. Lisävakuutuksen hinta on 110 €.

 

Lisäperuutusturva

Lisäperuutusturva antaa lisäsuojaa ennalta arvaamattomien sairauksien, onnettomuuksien tai kuolemantapauksen varalta, jos tällainen tapahtuma estäisi sinua lähtemästä vaihto-oppilaaksi. Lähiomaiset eli vanhempasi/ huoltajasi ja sisarukset kuuluvat lisäperuutusturvan piiriin.Peruutus tulee vahvistaa lääkärintodistuksella.

Lisäperuutussuoja antaa suojaa myös lakkojen, lennolta myöhästymisen ja epidemian aiheuttamien matkustusrajoitusten varalle.

Jos sinulla on lisäperuutusturva ja joudut peruuttamaan yllä mainittujen tapahtumien takia, saat maksamasi maksut takaisin vähennettynä ilmoittautumismaksulla 1000 €. Peruutusturvan hintaa, 350 €, ei palauteta.

Laaja peruutusturva
Jos haluat peruuttaa mistä tahansa syystä vielä niinkin myöhään kuin 7 päivää ennen lähtöäsi, suosittelemme ottamaan laajan peruutusturvan. Laajan peruutusturvan myötä ilmoitus peruutuksesta sähköpostitse riittää, muita asiakirjoja ei tarvitse esittää.

Laaja peruutusturva maksaa 10% vaihto-oppilasohjelman hinnasta. Peruutuksen yhteydessä pidätetään 1000 € ilmoittautumismaksu. Peruutusturvan hintaa ei palauteta.

Lisäperuutusturva ja/tai laaja peruutusturva tulee maksaa ilmoittautumismaksun, 1000 €, yhteydessä.