Tarjoukset ja uutiset

Edullisen kesäohjelman aikana koet vaihto-oppilaselämää Australiassa ja ehdit Suomeen takaisin kouluun viimeistään ensimmäisen jakson päättyessä. 

Säästä rahaa ja lähde vaihto-oppilaaksi Australiaan syyskuussa.

Boarding School stipendejä on vielä tarjolla lukuvuodeksi 2019/20 Yhdysvalloissa. 

Kesävaihto Australiassa

Haluatko kokea kouluelämää Australiassa, mutta et halua olla pitkään poissa koulusta Suomessa? Hae kesäksi Summer High School -ohjelmaamme! Koska australialaiset käyvät koulua kesä-, heinä- ja elokuussa, saat loistavan tilaisuuden kokea australialaista high school -elämää suomalaisen kesäloman aikana. Vietettyäsi valintasi mukaan kaksi tai kolme kuukautta Australiassa palaat sopivasti syksyksi takaisin Suomeen kouluun.

Tämä ohjelma vastaa perinteistä vaihto-oppilasohjelma, mutta on vain lyhyempi. Kuten muissakin Australian vaihto-oppilasohjelmissamme, asut huolellisesti valitun isäntäperheen luona ja käyt koulua lähialueella. 

Vaikka oletkin Australiassa vain muutaman viikon, niin sinulla on silti mahdollisuus päästä tutustumaan australialaiseen kulttuuriin ja luontoon koulunkäynnin ohella. Australialaisilla nuorilla on myös yleensä koulusta vapaata kahden viikon ajan heinäkuussa, tässä voi olla mahdollisuutesi lähteä pienelle lomamatkalle ja tutustua vielä enemmän tähän eksoottiseen maahan.

Kesävaihto on edullisin tapa lähteä vaihto-oppilaaksi Australiaan. Kesävaihdon lyhyemmän keston takia viisumin haku on yksinkertaisempi kuin muissa Australian vaihto-oppilasohjelmissa. Kesävaihtoon Australiaan lähtee nuoria eri puolilta Eurooppaa. Hae pian Australian kesävaihtoon, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittaudu viimeistään 15.4.2019.

Kesävaihto Australiassa päivämäärät

Lähtö 1     
31.5. - 24.8.2019
Kesto 12 viikkoa

Hinta: 7990 € 

Lähtö 2        
22.6. -18.8.2019
Kesto 8 viikkoa 

Hinta: 5990 € 

Lähtö 3        
4.7. - 28.9.2019
Kesto 12 viikkoa 

Hinta: 7990 € 

Soft Landing Camp ei sisälly kesävaihtoihin.

Ilmoittaudu tästä kesävaihtoon

2000 € alennusta vaihto-oppilasvuoden hinnasta

Lähde Australiaan syyskuussa ja säästä 2000 € vaihto-oppilasohjelman hinnasta.

Tilaa ilmainen esite

Syyskuussa lähtevien vaihto-oppilaiden matka alkaa 5.syyskuuta ja määränpäänä Australiassa on Melboune. Melbournesta siirryt isäntäperheesi kotipaikkakunnalle lentäen tai isäntäperheesi hakee sinut Melbournen kentältä, jos he asuvat lähellä.

Todennäköisimmin vaihto-oppilasvuotesi vietät Victorian osavaltiossa, jonka pääkaupunki Melbourne on. 

Suomeen lähdet Australiasta 27.6.2020. 

Ilmoittaudu viimeistään 30.4.2019

Soft Landing Camp ei sisälly syyskuussa alkavaan vaihto-oppilasohjelmaan.

Hae stipendiä Boarding Schooliin 

Nyt on mahdollisuus saada hyviä stipendejä amerikkalaisiin Boarding Schooleihin lukuvuodeksi 2019/20. 

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro, mitä Boarding School -vuodelta haluaisit niin tutkimme, mitä mahdollisuuksia on tarjolla juuri sinulle!