Tarjoukset ja uutiset

 

Summer High School – vietä kesä Australiassa

Haluatko kokea kouluelämää Australiassa, mutta et halua olla pitkään poissa koulusta Suomessa? Hae kesäksi Summer High School -ohjelmaamme! Koska australialaiset käyvät koulua kesä-, heinä- ja elokuussa, saat loistavan tilaisuuden käydä koulua heidän kanssaan suomalaisen kesäloman aikana. Vietettyäsi kolme kuukautta Australiassa palaat sopivasti syksyksi takaisin Suomeen kouluun.

Tämä ohjelma vastaa perinteistä vaihto-oppilasohjelma, mutta on vain lyhyempi. Kuten muissakin Australian vaihto-oppilasohjelmissamme, asut huolellisesti valitun isäntäperheen luona ja käyt koulua lähialueella. 

Vaikka oletkin Australiassa vain muutaman kuukauden, niin sinulla on silti mahdollisuus päästä tutustumaan australialaiseen kulttuuriin ja luontoon koulunkäynnin ohella. Australialaisilla nuorilla on myös yleensä koulusta vapaata kahden viikon ajan heinäkuussa. Mainio tilaisuus sinulle siis tutustua hieman tarkemmin tähän eksoottiseen maahan.

Ohjelma on myös ehdottomasti edullisin tapa lähteä vaihto-oppilaaksi Australiaan. Viisumin hakukin on yksinkertaisempaa kuin muissa Australian vaihto-oppilas ohjelmissa; ohjelman lyhyen keston ansiosta tarvitset oleskelusi ajaksi vain turistiviisumin. Hae pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Summer High School -ohjelmaan voit lähteä joko 31.5. - 24.8.2019 tai 4.7. - 28.9.2019
Ohjelmahinta on 7 990 €. Soft Landing Camp ei sisälly ohjelmaan.

Hae Summer High Schooliin!

Australialainen koulu 

Koulupuvut ja "packed lunch" kuuluvat australialaiseen koulupäivään, lue lisää!

Vaihto-oppilaan elämää Australiassa

Mitä Australiassa ollessa kannattaa harrastaa? Miten saada kavereita? Lue Australiassa olleiden vaihto-oppilaiden kokemuksista

Lue lisää Australiasta