Tarjoukset ja uutiset

 

Summer High School –kesävaihtoon Australiaan

Haluatko kokea kouluelämää Australiassa, mutta et halua olla pitkään poissa koulusta Suomessa? Hae kesäksi Summer High School -ohjelmaamme! Koska australialaiset käyvät koulua kesä-, heinä- ja elokuussa, saat loistavan tilaisuuden kokea australialaista high school -elämää suomalaisen kesäloman aikana. Vietettyäsi valintasi mukaan kaksi tai kolme kuukautta Australiassa palaat sopivasti syksyksi takaisin Suomeen kouluun.

Tämä ohjelma vastaa perinteistä vaihto-oppilasohjelma, mutta on vain lyhyempi. Kuten muissakin Australian vaihto-oppilasohjelmissamme, asut huolellisesti valitun isäntäperheen luona ja käyt koulua lähialueella. 

Vaikka oletkin Australiassa vain muutaman viikon, niin sinulla on silti mahdollisuus päästä tutustumaan australialaiseen kulttuuriin ja luontoon koulunkäynnin ohella. Australialaisilla nuorilla on myös yleensä koulusta vapaata kahden viikon ajan heinäkuussa, tässä voi olla mahdollisuutesi lähteä pienelle lomamatkalle ja tutustua vielä enemmän tähän eksoottiseen maahan.

Kesävaihto on edullisin tapa lähteä vaihto-oppilaaksi Australiaan. Kesävaihdon lyhyemmän keston takia viisumin haku on yksinkertaisempi kuin muissa Australian vaihto-oppilasohjelmissa. Kesävaihtoon Australiaan lähtee nuoria eri puolilta Eurooppaa. Hae pian Australian kesävaihtoon, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Kesävaihto Australiassa päivämäärät

Lähtö 1     
31.5. - 24.8.2019
Kesto 12 viikkoa

Hinta: 7990 € 

Lähtö 2        
22.6. -18.8.2019
Kesto 8 viikkoa 

Hinta: 5990 € 

Lähtö 3        
4.7. - 28.9.2019
Kesto 12 viikkoa 

Hinta: 7990 € 

Soft Landing Camp ei sisälly kesävaihtoihin.

Hae Summer High Schooliin!

Australialainen koulu 

Koulupuvut ja "packed lunch" kuuluvat australialaiseen koulupäivään, lue lisää!

Vaihto-oppilaan elämää Australiassa

Mitä Australiassa ollessa kannattaa harrastaa? Miten saada kavereita? Lue Australiassa olleiden vaihto-oppilaiden kokemuksista

Lue lisää Australiasta