AlennuksetOma isäntäperhe

Sinulla saattaa olla tuttu perhe, joka on luvannut toimia isäntäperheenäsi vaihto-oppilasvuoden ajan. Mikäli sinut voidaan sijoittaa tuttavaperheesi luokse, saat 500 euron alennuksen ohjelmahinnasta. Sijoituksen toteutumiseen vaikuttaa koulupaikan saaminen kyseisestä paikkakunnan koulusta.


Sisarusalennus


Explorius-ohjelmaan samana vuonna tai myöhemmin osallistuva sisarus saa ohjelmahinnasta 500 euron alennuksen. Jos sisaruksesi on ollut tai on jonkun muun järjestön vaihto-oppilaana myönnämme siinäkin tapauksessa 500 euron alennuksen.

Sisarus- ja oma isäntäperhe- alennuksia ei voi yhdistää.

Isäntäperheenä toimiminen


Saat 1000 euron alennuksen vaihto-oppilasvuotesi ohjelmamaksusta, jos perheesi ottaa lukuvuodeksi Suomeen tulevan vaihto-oppilaan kotiinne. Jos perheenne toimii isäntäperheenä lukukauden ajan, on alennus 500 euroa. Summa hyvitetään vaihto-oppilaan palattua kotimaahansa.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.