AlennuksetOma isäntäperhe

Sinulla saattaa olla tuttu perhe, joka on luvannut toimia isäntäperheenäsi vaihto-oppilasvuoden ajan. Mikäli sinut voidaan sijoittaa tuttavaperheesi luokse, saat 500 euron alennuksen ohjelmahinnasta. Sijoituksen toteutumiseen vaikuttaa koulupaikan saaminen kyseisestä paikkakunnan koulusta.


Sisarusalennus


Explorius-ohjelmaan samana vuonna tai myöhemmin osallistuva sisarus saa ohjelmahinnasta 500 euron alennuksen. Jos sisaruksesi on ollut tai on jonkun muun järjestön vaihto-oppilaana myönnämme siinäkin tapauksessa 500 euron alennuksen.

Sisarus- ja oma isäntäperhe- alennuksia ei voi yhdistää.

Isäntäperheenä toimiminen


Saat 1000 euron alennuksen vaihto-oppilasvuotesi ohjelmamaksusta, jos perheesi ottaa lukuvuodeksi Suomeen tulevan vaihto-oppilaan kotiinne. Jos perheenne toimii isäntäperheenä lukukauden ajan, on alennus 500 euroa. Summa hyvitetään vaihto-oppilaan palattua kotimaahansa.

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."