Tietoa kouluille

Saatko opettajana tai opinto-ohjaajana paljon kysymyksiä oppilailtasi liittyen vaihto-opiskeluun, tai haluaisitko esitellä oppilaillesi tätä vaihtoehtoa?

Me voimme auttaa sinua lähettämällä toisen asteen ulkomaan opintoihin liittyvää materialiaa tai vierailemalla koulullanne.

Vierailut kouluissa

Explorius Oppilasedustajat 

Olemme usean vuoden ajan järjestäneet kouluvierailuja. Mitä aiemmin pyydät meiltä vierailua sen paremmat mahdollisuudet meillä on tehdä toiveitteisi mukaiset järjestelyt. 

Meillä on laaja verkosto Exploriuksen oppilasedustajia eri puolilla Suomea. Oppilasedustajat ovat itse olleet vaihdossa vähän aikaa sitten, joten kokemukset ovat vielä tuoreessa muistissa.

Myös toimistomme henkilökunnasta tulee joku mielellään kertomaan toisen asteen vaihto-opiskelusta ulkomailla.  Voimme esimerkiksi vierailla koulullanne teemapäivänä, vieraiden kielten tunnilla tai muuna sovittuna ajankohtana. 

Voimme sopia järjestelyn, joka on teille helpoin toteuttaa ja sopivin. Esityksiä voitte pyytää suomeksi, ruotsiksi, enganniksi tai espanjaksi. Voit ottaa meihin yhteyttä jo tänään  ja voimme yhdessä sopia järjestelyistä.

Tilaa esitteitä ja vaihto-oppilasjulisteita

Meiltä voi pyytää esitteitä vaihto-oppilasohjelmista ja kouluista ulkomailla. Näistä esitteistä saa tietoa vaihto-oppilasohjelmien sisällöstä sekä ulkomaisten koulujen tarjoamista kursseista.  

Voimme myös lähettää julisteita piristämään aulan/luokan seinää.

Täytä alla oleva lomake ja kerro minkälainen materiaali kiinnostaa eniten. Mainitse myös, jos haluat koululle vaihdossa olleen nuoren kertomaan omista kokemuksistaan ulkomaalaisessa koulussa ja isäntäperheessä, tai toivot Exploriuksen toimistosta henkilöä kertomaan toisen asteen vaihto-oppilasjaksoista ulkomailla. 

Näin kaikki toimii

Tietoa Exploriuksesta

 


Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.