Usein kysyttyä

 

Mitä kohdemaita on tarjolla Select High School -ohjelmissa?

Australia
Kanada
Iso-Britannia
Irlanti
Yhdysvallat
Espanja
Ranska  

Voinko saada sijoituksen haluamaani kaupunkiin/koulupiiriin?

Kyllä, valitset koulusi tai koulupiirisi itseäsi kiinnostavalta alueelta. 

Voinko valita missä asun, mitä haluan opiskella tai harrastaa?
Jos haluat asua Floridassa ja osallistua cheerleadingiin, selvitämme sinulle sopivimmat mahdollisuudet. Jos tällaista yhdistelmää ei löytyisi Floridasta, ehdotamme sinulle jossain muualla sijaitsevaa koulupiiriä, joka vastaisi toiveitasi niin pitkälle kuin mahdollista. 
 
Onko esim. lukihäiriöisen oppilaan mahdollista hakea ohjelmaan mukaan? Onko hänelle tarjolla tarvittavaa apua?

Monet koulut ottavat vastaan myös oppilaita, joilla on erityistarpeita. Ota yhteyttä ja me haemme tarjonnastamme sopivimmat vaihtoehdot.

Tiedän, mitä haluan opiskella korkeakoulussa. Voinko valita koulun/koulupiirin lukuaineiden ja opetuksen tason perusteella?

Kyllä. Kerro meille, mitä sinä haluat opiskella ja etsimme sinulle sopivan koulun/koulupiirin.

Kilpaurheilen ja haluan urheilla myös vaihtovuoteni aikana. Onko tämä mahdollista Select High School -ohjelmassa?

Järjestämme sinulle koulupaikan koulussa, jossa lajillasi on joukkue. Joukkueeseen pääseminen on itsestäsi kiinni, useimmiten koulut haluavat, että oppilas osallistuu try-outeihin ennen kouluvuoden alkua. 

Olet missä tahansa urheilulajissa korkealla tasolla tai sinulla on tarkempia toiveita liittyen haluamaasi urheilulajiin, ota yhteyttä.


Haluaisin kokeilla uutta urheilulajia vaihtovuoteni aikana. Onko minun mahdollista päästä osaksi esim. jalkapallojoukkuetta ilman aiempaa kokemusta?
Ehdottomasti. Autamme sinua löytämään koulun, jossa voit harrastaa toivomaasi lajia omalla tasollasi.

Minua kiinnostaa Select High School, mutta useat koulut ovat budjettini ulkopuolella. Onko mitään mahdollisuuksia päästä edullisemmalla hinnalla Select -kouluun?

Kyllä vain. Select High School -ohjelmassa on edullisempiakin vaihtoehtoja, kuten esim. Academic Exhange USA:ssa. Tässä ohjelmassa kerrot mitä kaikkein eniten haluaisit USA:ssa ollessasi tehdä ja etsimme sinulle koulun sen mukaisesti. 

Ison-Britannian ja Irlannin Select High School -ohjelmat ovat kaikista Select -ohjelmista edullisimpia. Isossa-Britanniassa voit valita julkisen koulun minne haluat, Irlannissa voit valita haluatko Dubliniin tai Corkiin. 

Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Kanadassa pääset opiskelemaan kohtuulliseen hintaan lukukauden mittaisissa Select High School -ohjelmissa. Myös kolmen kuukauden mittaiset ohjelmat ovat näissä maissa mahdollisia. 

 

Close

Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Explorius on osa Educatius Group AB:ta joka koostuu useista yhteistyökumppaneista vaihto-oppilasalalla. Educatius Group AB tarjoaa nuorille mahdollisuuksia opiskella ulkomailla ja tutustua uusiin kulttuureihin oppimisen kautta.

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet päättää miten kommunikoimme kanssasi ja miten käytämme meille luovuttamiasi henkilötietoja.

Pystyäksemme toteuttamaan pyyntösi valitse alla olevista kohdista joko "Kyllä" tai "Ei":

 

"Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia."