Stipendit ja alennukset

Jos suunnittelet lähtöä Explorius vaihto-oppilaaksi, voit olla oikeutettu alennuksiin tai hakea vaihto-oppilasstipendiä. Alta löydät tietoa Exploriuksen tarjoamista stipendeistä ja alennuksista. 

Vaihto-oppilas stipendit

Explorius vaihto-oppilaita Sydney Harbour Bridgen edessä

Exploriuksella on erilaisia stipendejä, joista ilmoitetaan tällä sivulla. Täysstipendit kattavat vaihto-oppilaan lentomatkat ja oleskelun kohdemaassa, osastipendi laskee vaihto-oppilasohjelman kokonaishintaa. Voit myös hakea avustuksellamme stipendejä sisäoppilaitoksiin

Täysstipendi - arvo jopa 10 750 €

Lukuvuoden 2019/20 täysstipendi Yhdysvaltoihin on myönnetty Eevi H:lle Jyväskylästä ja kesävaihtostipendi Milla M:lle Espoosta. Onnea valituille stipendiaateille!  Lue stipendiaattien tarinat.

Osastipendit - 500 €

Voit hakea osastipendiä taloudellisin perustein. Osastipendejä on kolme kappaletta, jokainen arvoltaan 500 euroa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2019.  

Stipendit sisäoppilaitoksiin

Kun haet Explorius vaihto-oppilaaksi sisäoppilaitokseen, Boarding School, on sinulla hyvät mahdollisuudet saada osastipendi yhdestä tai useammasta koulusta. Stipendi voi kattaa jopa 60% koulumaksuista.

Siäoppilaitosten stipendejä voivat hakea kunnianhimoiset oppilaat, joilla on vähintään 8.0 keskiarvo. Stipendejä on tarjolla myös urheilussa, erityisesti jalkapallossa, jääkiekossa, golfissa ja tenniksessä,  ansioituneille nuorille. Autamme sinua mielellämme hakemaan Boarding School -stipendejä, ota yhteyttä niin kerromme lisää. 

Hae vaihto-oppilaaksi

 

Alennukset

Tarkista oletko oikeutettu alennuksiin! Sisaralennuksen lisäksi voit saada alennusta omien kontaktien tai isäntäperheenä toimimisen takia. Huomioithan, ettei kahta alennusta voi yhdistää. 

Oma isäntäperhe - 500 €

Onko sinulla isäntäperhe valmiina kohdemaassasi? Tuttavaperheesi tulee käydä läpi samanlainen hakumenettely kuin kaikkien isäntäperheeksi hakevien perheiden. Jos heidät voidaan hyväksyä isäntäperheeksesi, saat 500 euron alennuksen vaihto-oppilasohjelman hinnasta.

Sisaralennus - 500 €

Exploriuksen vaihto-oppilasohjelmaan samana vuonna tai myöhemmin osallistuva sisarus saa ohjelmahinnasta 500 euron alennuksen. Olet oikeutettu sisarusalennukseen myös silloin jos sisaruksesi on ollut tai on jonkun muun järjestön vaihto-oppilaana.

Isäntäperheenä toimiminen - alkaen 500 €

Voit saada alennusta vaihto-oppilasvuotesi ohjelmamaksusta, jos perheesi toimii Explorius vaihto-oppilaan isäntäperheenä Suomessa. Jos perheenne toimii isäntäperheenä lukukauden ajan, on alennus 500 euroa, jos olette isäntäperheenä lukuvuoden ajan, on alennus 1000 euroa. Pyydä lisätietoja isäntäperhetoiminnasta!

Hae vaihto-oppilaaksi