Stipendit ja alennukset

Jos suunnittelet lähtöä Explorius vaihto-oppilaaksi, voit olla oikeutettu alennuksiin tai hakea vaihto-oppilasstipendiä. Alta löydät tietoa Exploriuksen tarjoamista stipendeistä ja alennuksista. 

Vaihto-oppilas stipendit

Explorius vaihto-oppilaita Sydney Harbour Bridgen edessä

Exploriuksella on erilaisia stipendejä, joista ilmoitetaan tällä sivulla. Täysstipendit kattavat vaihto-oppilaan lentomatkat ja oleskelun kohdemaassa, osastipendi laskee vaihto-oppilasohjelman kokonaishintaa. Voit myös hakea avustuksellamme stipendejä sisäoppilaitoksiin

Hae täysstipendiä Australiaan - arvo 5990 €

15-18 -vuotiaat nuoret voivat hakea täysstipendiä Australiaan kahden kuukauden mittaiseen kesävaihtoon kesällä 2019. Stipendin haku päättyy 15.3.2018.

Voit hakea stipendiä, jos

- opiskelet yläkoulussa, lukiossa tai ammattikoulussa 
- englanninkielen arvosanasi on vähintään 7 
- todistuksesi keskiarvo on vähintään 7
- olet kiinnostunut kansainvälisyydestä 

Stipendin hakumenettely etenee kahdessa vaiheessa; ensimmäinen vaihe päättyy 15.3., jonka jälkeen valitaan hakijat jatkoon. Hakijoille ilmoitetaan jatkosta 31.3.2019. Jatkoon valitut hakijat täyttävät englanninkielisen hakemuksen ja Australiaan lähtevä stipendiaatti valitaan 18.4.2019.

Täysstipendi kattaa menopaluumatkan Australiaan, sijoituksen isäntäperheeseen ja paikalliseen kouluun, ateriat isäntäperheessä. Stipendiaatti vastaa taskurahastaan, jolla kattaa mm. koulupuvun, mahdolliset kouluruokailut ja muut henkilökohtaiset menot. 

Stipendihakijaksi pääset tilaamalla esitteemme ja kirjoittamalla lomakkeen Viesti-osioon, että haet Australian täysstipendiä. Kerro samalla miksi juuri sinä olet loistava valinta stipendiaatiksi Australiaan. Lyhyessä kertomuksessasi kannattaa tuoda esille harrastuksia ja projekteja, jotka liittyvät kansainvälisyyteen.

Osastipendit - 500 €

Voit hakea osastipendiä taloudellisin perustein. Osastipendejä on kolme kappaletta, jokainen arvoltaan 500 euroa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2019.  

Stipendit sisäoppilaitoksiin

Kun haet Explorius vaihto-oppilaaksi sisäoppilaitokseen, Boarding School, on sinulla hyvät mahdollisuudet saada osastipendi yhdestä tai useammasta koulusta. Stipendi voi kattaa jopa 60% koulumaksuista.

Siäoppilaitosten stipendejä voivat hakea kunnianhimoiset oppilaat, joilla on vähintään 8.0 keskiarvo. Stipendejä on tarjolla myös urheilussa, erityisesti jalkapallossa, jääkiekossa, golfissa ja tenniksessä,  ansioituneille nuorille. Autamme sinua mielellämme hakemaan Boarding School -stipendejä, ota yhteyttä niin kerromme lisää. 

Hae vaihto-oppilaaksi

 

Alennukset

Tarkista oletko oikeutettu alennuksiin! Sisaralennuksen lisäksi voit saada alennusta omien kontaktien tai isäntäperheenä toimimisen takia. Huomioithan, ettei kahta alennusta voi yhdistää. 

Oma isäntäperhe - 500 €

Onko sinulla isäntäperhe valmiina kohdemaassasi? Tuttavaperheesi tulee käydä läpi samanlainen hakumenettely kuin kaikkien isäntäperheeksi hakevien perheiden. Jos heidät voidaan hyväksyä isäntäperheeksesi, saat 500 euron alennuksen vaihto-oppilasohjelman hinnasta.

Sisaralennus - 500 €

Exploriuksen vaihto-oppilasohjelmaan samana vuonna tai myöhemmin osallistuva sisarus saa ohjelmahinnasta 500 euron alennuksen. Olet oikeutettu sisarusalennukseen myös silloin jos sisaruksesi on ollut tai on jonkun muun järjestön vaihto-oppilaana.

Isäntäperheenä toimiminen - alkaen 500 €

Voit saada alennusta vaihto-oppilasvuotesi ohjelmamaksusta, jos perheesi toimii Explorius vaihto-oppilaan isäntäperheenä Suomessa. Jos perheenne toimii isäntäperheenä lukukauden ajan, on alennus 500 euroa, jos olette isäntäperheenä lukuvuoden ajan, on alennus 1000 euroa. Pyydä lisätietoja isäntäperhetoiminnasta!

Hae vaihto-oppilaaksi