Stipendit ja alennukset

Jos suunnittelet lähtöä Explorius vaihto-oppilaaksi, voit olla oikeutettu alennuksiin tai hakea vaihto-oppilasstipendiä. Alta löydät tietoa Exploriuksen tarjoamista stipendeistä ja alennuksista. 

Vaihto-oppilas stipendit

Explorius vaihto-oppilaita Sydney Harbour Bridgen edessä

Exploriuksella on erilaisia stipendejä, joista ilmoitetaan tällä sivulla. Voit hakea osastipendia, joka laskee vaihto-oppilasohjelman kokonaishintaa tai stipendejä sisäoppilaitoksiin

Osastipendit - 500 €

Voit hakea osastipendiä avoimella stipendihakemuksella. Stipendit jaetaan motivoituneille vaihto-opiskelijoille hakemusten perusteella. Osastipendejä on kolme kappaletta, jokainen arvoltaan 500 euroa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2022.

Stipendit sisäoppilaitoksiin

Kun haet Explorius vaihto-oppilaaksi sisäoppilaitokseen, Boarding School, on sinulla hyvät mahdollisuudet saada osastipendi yhdestä tai useammasta koulusta. Stipendi voi kattaa jopa 60% Boarding Schoolin maksuista.

Siäoppilaitosten stipendejä voivat hakea kunnianhimoiset oppilaat, joilla on vähintään 8.0 keskiarvo. Stipendejä on tarjolla myös urheilussa, erityisesti jalkapallossa, jääkiekossa, golfissa ja tenniksessä,  ansioituneille nuorille. Autamme sinua mielellämme hakemaan Boarding School -stipendejä, ota yhteyttä niin kerromme lisää. 

Muut stipendit

Toisinaan saamme jaettavaksi stipendejä myös esim taloudellisin perustein. Lue myös aiempien stipendiaattien jutut.

 

Hae vaihto-oppilaaksi

 

Alennukset

Tarkista oletko oikeutettu alennuksiin! Sisaralennuksen lisäksi voit saada alennusta omien kontaktien tai isäntäperheenä toimimisen takia. Huomioithan, ettei kahta alennusta voi yhdistää. 

Sisaralennus - 500 €

Exploriuksen vaihto-oppilasohjelmaan samana vuonna tai myöhemmin osallistuva sisarus saa ohjelmahinnasta 500 euron alennuksen. Olet oikeutettu sisarusalennukseen myös silloin jos sisaruksesi on ollut tai on jonkun muun järjestön vaihto-oppilaana.

Isäntäperheenä toimiminen - alkaen 500 €

Voit saada alennusta vaihto-oppilasvuotesi ohjelmamaksusta, jos perheesi toimii Explorius vaihto-oppilaan isäntäperheenä Suomessa. Jos perheenne toimii isäntäperheenä lukukauden ajan, on alennus 500 euroa, jos olette isäntäperheenä lukuvuoden ajan, on alennus 1000 euroa.

Oma isäntäperhe - 500 €

Jos sinulla on kohdemaassasi tiedossasi perhe, jonka luona voit viettää vaihto-oppilasvuotesi, saat  ohjelmahinnasta 500 euron alennuksen, mikäli perhe voidaan hyväksyä isäntäperheeksi ja sinulle saadaan koulupaikka heidän koulupiiristään. 

 

Hae vaihto-oppilaaksi