Select High School KanadaKanada on maailman toiseksi suurin maa, jonka vaihteleva luonto, korkea elintaso ja hyvä koulutuksen taso tekevät siitä ainutlaatuisen. Kanadan koulut ovat maailman huipputasoa ja ihmiset mukavia. Siellä on helppo tuntea olonsa kotoisaksi. Kanada on luonnonystävän paratiisi metsineen ja järvineen. Maan upea luonto tarjoaa mahdollisuudet retkeilyyn ja seikkailuihin. Vaihtovuodestasi tulee takuulla unohtumaton ystävällisten paikallisten seurassa.

Koulumme sijaitsevat Nova Scotian, Albertan, British Colombian ja Ontarion provinsseissa. Kanadan koulut perivät ulkomaalaisilta vaihto-oppilailta koulumaksua, joka vaihtelee provinsseittain. Koulumaksu sisältyy Kanadan Select -ohjelman hintaan.

Kanadan alueet

Nova Scotia

Itärannikolla sijaitseva Nova Scotia on Kanadan lämpimin provinssi. Vaikka provinssi on maan pienin, se on miljoonan asukkaan väkiluvullaan maan tiheimmin asuttu. Nova Scotia on saavuttanut hyvän maineen korkealaatuisen koulutuksen ja elämänlaadun takia. Ohjelmassamme on mukana yli 90 koulua, joilla on Kanadan monipuolisin kurssitarjonta muun muassa luonnontieteissä, vieraissa kielissä sekä historiassa, taidetta ja urheilua unohtamatta. Ystävälliset paikalliset ottavat sinut avosylin vastaan ja pian huomaat sukeltaneesi syvälle paikalliseen kulttuuriin!

Ontario
Ontario on Kanadan koulutuksen, hallinnon ja talouden keskus. Ontarion provinssissa asuu 40 % maan asukkaista. Se on Kanadan väkirikkain alue. Opiskelet historiallisessa pääkaupungissa Ottawassa, jonka läpi virtaa Rideaun kanava, joka talvella jäätyessään muuntuu maailman suurimmaksi luisteluradaksi. Pääset nauttimaan kaupungin upeasta tunnelmasta, lukuisista kahviloista, museoista ja kaupoista.

Alberta
Albertan Medicine Hat sijaitsee kolmen tunnin ajomatkan päässä Calgarysta. Se on Kanadan aurinkoisin kaupunki, sillä aurinkoisia päiviä on enemmän kuin missään muualla Kanadassa. 61 000 asukkaan Medicine Hat on yksi maan turvallisimmista kaupungeista. Harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset ja hyvän julkisen liikenteen takia kaupungissa on helppo liikkua. Medicine Hatin kouluissa on panostettu harrastusmahdollisuuksiin. Uima-altaat, luistinradat, urheilukentät ja skeittipuistot antavat puitteet monenlaisten lajien harrastamiseen.

Brittiläinen Kolumbia
Teemme yhteistyötä alueen lukuisten koulujen kanssa, joten löydämme sinulle varmasti sopivan vaihtoehdon. Voit opiskella Burnabyssa, Vancouverin tunnelmallisella esikaupunkialueella, Whistlerissä jonka taustalla piirtyy upea vuoristo tai vaihtoehtoisesti aivan rannan tuntumassa Vancouverin saarella. Ei ole vaikea arvata miksi monipuolinen Vancouver on useasti valittu maailman parhaaksi kaupungiksi elämänlaadultaan. Vancouveria kutsutaan pohjoisen Hollywoodiksi, sillä monet elokuvat ja TV-sarjat on kuvattu siellä. Brittiläinen Kolumbia on tunnettu kauniista luonnostaan ja upeista ulkoilumahdollisuuksistaan. Sinulle ei taatusti tule tylsää, sillä monet aktiviteetit kuten curling, hiihto, purjehdus, maastopyöräily ja golf ovat vain muutama esimerkki lukuisista alueen harrastusmahdollisuuksista. Koulut järjestävät runsaasti vapaa-ajantoimintaa ja retkiä, joten vaihtovuotesi tulee olemaan täynnä uusia kokemuksia!

Table

This table shows data...

Koulu Koulupiiri Hinta 3kk  Hinta 5kk Hinta 10kk
               British Columbia
Burnaby Central
Secondary School
Burnaby 10 950€ 14 950€ 22 950€ koulun sivuille >>
Burnaby Mountain
Secondary School
Burnaby
10 950€ 14 950€ 22 950€ koulun sivuille >>
RE Mountain
Secondary 
(Mahdollisuus
IB opintoihin)
Langley 10 950€ 13 950€ 20 950€ koulun sivuille >>
Howe Sound
Secondary School 
(Hockey Academy)
Sea to Sky - 14 950€ 22 950€ koulun sivuille >>
Pemberton
Secondary School
Sea to Sky
- 14 950€ 22 950€ koulun sivuille >>
               Nova Scotia
Nova Scotia
International 
Student Program
- 8 950€ 11 950€ 16 950€
koulun sivuille >>


Burnaby school district
Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.