​ Kiitos yhteydenotostasi!

Exchange students in Copenhagen Soft Landing Camp
 

Saat sähköpostiisi viestin, josta saat lisätietoa joistakin oppilaistamme. Otamme sinuun pian yhteyttä ja kerromme mitä jatkossa tapahtuu ja miten saat enemmän tietoa oppilaistamme.  

Isäntäperheinä toimii monenlaisia perheitä; lapsiperheitä, joiden lapset voivat pieniä tai isoja, lapsettomia pariskuntia ja yksin asuvia henkilöitä. Isäntäperheitä yhdistää kiinnostus muihin kulttuureihin ja halu jakaa oma suomalainen arki muualta maailmasta tulevan nuoren kanssa.

Miten isäntäperheeksi haetaan ja koska pääsemme valitsemaan oppilaan perheeseemme? 

Taataksemme oppilaiden turvallisuuden kaikki isäntäperheemme käyvät läpi hakuprosessin. Tämän jälkeen voimme antaa teille enemmän tietoa uusista vaihto-oppilaista. Kun olemme sinuun yhteydessä, saat tarkemman aikataulun prosessin kulusta ja miten kaikki toimii.

Ensimmäiseksi oman alueen paikallisedustaja ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen kanssasi ajan kotivierailulle, jolloin puhutte isäntäperhetoiminnasta yksityiskohtaisemmin. Paikallisedustaja on sinun apunasi koko prosessin ajan ja auttaa sinua myös täyttämään isäntäperhehakemuksen. Kun hakemus on täytetty, pääset tutustumaan oppilaisiin enemmän ja valitsemaan juuri sinun perheeseesi sopivan oppilaan.

Tervetuloa mukaan iloiseen kansainvälisyystoimintaan! 

Tutustu suomalaiseen isäntäperheeseen

Meille voit aina lähettää viestejä yhteyslomakkeen kautta. 
Puhelimitse tavoitat meidät ma-pe klo 9:30-16:30 numerosta: 010 321 1930

Olet myös aina tervetullut vierailemaan toimistollamme Helsingissä osoitteessa  Ratakatu 1b A1, 00120 Helsinki. Toimistomme on avoinna ma-pe 9.30-16.30.