Kiitos!

 

Alennus koskee lukuvuotta Uudessa-Seelannissa. Tarkista sähköpostisi, olemme lähettäneet sinne tietoamiten voit saada 2400 € alennusta Uuden-Seelannin lukuvuoden hinnasta. 

Mitkä ovat edullisimmat vaihto-oppilasohjelmat? 

Exploriuksen Classic High School -ohjelmat ovat Suomen edullisimpia ja lisäksi Exploriuksen ohjelmiin sisältyy Soft Landing Camp monessa maailman kuuluisassa metropolissa. 

Hinnat alkaen 3950 €

Exploriuksen ohjelmista lyhyet vaihto-oppilasohjelmat ovat edullisimpia. Esim. Italian, Norjan, Ranskan ja Saksan 3 kuukautta kestävät ohjelmat (noin kaksi jaksoa) maksavat vain 3950 €, sisältäen matkat ja Soft Landing Campin. 

Uutussohjelmassamme Summer High School, on myös mielenkiintoisia, edullisia ohjelmia.  Kannattaa tutustua Cairnsin kesäohjelmaan

Hinnastosta löydät hintoja sekä lyhyille että pidemmille vaihto-oppilasjaksoille. 

Mitä alennuksia ja stipendejä Exploriuksella on? 

Alennuksia ja stipendejä voi saada eri perustein ja mitä aiemmin alat valmistella vaihto-oppilaaksi lähtöä sen paremmat mahdollisuudet sinulla on hyötyä alennuksista. 

Olemalla postituslistallamme saat tietoa mahdollisista muista tarjouksista sekä stipendeistä. Ulkomailla olevat organisaatiot ja koulut ilmoittavat toisinaan hyvin lyhyellä varoitusajalla saatavilla olevista stipendeistä.