Stipendit Boarding Schooleihin

Kiitos mielenkiinnostasi! 

Tarkista sähköpostisi, olemme lähettäneet sinulle sinne tietoa stipendeistä. 

Esimerkkejä stipendikouluista

Lake Mary  entrance web

Suomalaisille vaihto-oppilaille voimme saada stipendejä lähes kaikista edustamistamme Boarding Schooleista. Alla on esimerkkejä joistakin Boarding Schooleista, jotka myöntävät oppilaillemme stipendejä: 

Lake Mary Prep, Florida

Maui Prep, Havaiji

Rancho Solano, Arizona

Thornton Academy, Maine

Woodstock Academy

Boarding schoolit tarjoavat enemmän

Boarding Schoolissa tutustut muihin nuoriin nopeasti ja rakennat laajan yhteysverkoston. 

Boarding Schoolien opetus on korkeatasoista. Valittavanasi on suuri määrä oppiaineita, taideaineita ja urheilua. Kouluissa on paljon urheilujoukkueita (esim. Thornton Academyssä yli 50) ja monet joukkueet ovat voittaneet osavaltioiden mestaruuksia. Urheilulajeista löytyy mm. cheerleading, eurooppalainen jalkapallo, jääkiekko (myös tytöille), tennis, koripallo, golf, voimistelu ja uinti. 

Taideaineissa löytyy mediaa, esittäviä taiteita ja kuvataiteita. Voit opiskella TV- ja mediasuunnittelua, 3D animaatiota, teatteria, musiikkia, tanssia ja paljon muuta. 

Korkealaatuinen opetus akateemisissa aineissa valmistaa nuoria korkeakouluopintoja varten ja kouluista löytyy myös runsaasti kursseja lahjakkaille oppilaille.  

Yllä esiteltyjen koulujen lisäksi on mahdollista saada stipendejä myös muihin Boarding Schooleihin. Soita numeroon 010 321 1935 ja kysy lisää! Saat meihin puhelimitse yhteyden maanantaista perjantaihin klo 9.30-16.30 

 

Ilmoittaudu sitoumuksetta