Explorius Suomi

Meillä Exploriuksella on maailman hauskin työ – auttaa nuoria toteuttamaan unelmansa opiskelusta ulkomailla! Me jotka työskentelemme Exploriuksella olemme itsekin asuneet ulkomailla ja tiedämme, kuinka jännittävää ja antoisaa se on. Asuessasi uudessa ympäristössä tulet itsenäisemmäksi, opit puhumaan paikallista kieltä sujuvasti, saat uusia kokemuksia ja ystäviä koko elämäksi.

Vaihto-oppilaaksi lähtö on suuri päätös, ja silloin on hyvä, että tukenasi on hyvä organisaatio, joka saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi. Me Exploriuksella keskitymme laatuun, henkilökohtaiseen palveluun ja turvallisuuteen.

Vaihto-oppilaamme ovat meille tärkeitä, ja saat jo hakuvaiheessa yhteyshenkilön, joka auttaa sinua valmisteluissa, ennen kuin lähdet matkaan. Yhteyshenkilösi seuraa myös vaihto-oppilasjaksosi kulkua ja on tarvittaessa tukenasi. Meillä olet oma ainutlaatuinen itsesi etkä numero muiden joukossa.

Toivottavasti tapaamme sinut ja saamme seurata sinunkin vaihto-oppilasjaksoasi!

Pierre Ermanno
Pierre Ermanno
Area Manager, Sweden & Finland

Aloitettuaan työt Exploriuksella vuonna 2005 Pierre on toiminut useissa tehtävissä eri toimistoissa. Hän on työskennellyt Educatius Groupissa USA:ssa ja on maan high schoolien asiantuntija. Vuosina 2011–2020 Pierre toimi USA:n Select High School -ohjelman operatiivisena johtajana Bostonissa.

Johannes Suomalainen
Johannes Suomalainen
International High School Specialist

Erno oli Exploriuksen vaihto-oppilaana Texasissa lukuvuonna 2009–2010. Erno on loppusuoralla liiketalouden opinnoissaan Haaga-Heliassa. Exploriuksella Erno on työskennellyt vuodesta 2015 lähtien myyntikoordinattorina ja osaa varmalla asiantuntemuksella auttaa sinua löytämään juuri omien toiveidesi mukaisen vaihto-ohjelman.

Krista Teijula
Krista Teijula
International High School Specialist

Krista oli Exploriuksen vaihto-oppilaana Australiassa lukuvuonna 2010–2011. Krista on yhteiskuntatieteiden maisteri kansainvälisen politiikan maisteriohjelmasta, sivuaineina opettajan pedagogiset opinnot ja historia. Hän toimi vuosien varrella opiskelujen ohella muun muassa Exploriuksen paikallisedustajana ja leirinvetäjänä, teki harjoittelun Educatiuksen Iso-Britannian toimistolla, kunnes aloitti työt toimistollamme alkuvuodesta 2020. Krista on vastuussa Suomesta lähtevien vaihto-oppilaiden hakuprosessista sekä tuesta vaihdon aikana. Krista on yhteyshenkilönä oppilaille, jotka lähtevät Australiaan, Uuteen-Seelantiin, USA:han, Ranskaan, Iso-Britanniaan, Irlantiin, Espanjaan ja Italiaan.

Linda Matrone
Linda Matrone
International High School Specialist

Linda on ollut yliopistovaihdossa Japanissa vuonna 2010. Linda on yhteiskuntatieteiden maisteri konfliktitutkimuksen koulutusohjelmasta, sivuaineina kulttuurien välinen viestintä ja sosiaalipsykologia. Hän aloitti Exploriuksella Japaniin lähtevien oppilaiden haastattelijana vuonna 2016 sekä paikallisedustajana Japanista Suomeen tuleville vaihto-oppilaille. Vuonna 2018 hän siirtyi toimistollemme töihin ja otti vastuun Suomeen tulevien vaihto-oppilaiden ohjelmista sekä jatkoi Japaniin lähtevien vaihto-oppilaiden parissa työskentelyä. Vuodesta 2022 Linda siirtyi työskentelemään Suomesta lähtevien vaihto-oppilaiden pariin. Linda on yhteyshenkilönä oppilaille, jotka lähtevät Japaniin, Saksaan, Itävaltaan, Ruotsiin, USA:han ja Kanadaan.

Kansainvälisen koulutuksen asiantuntijat

Me Exploriuksessa olemme erikoistuneet vaihto-oppilasohjelmien järjestämiseen ja tarjoamme useita eri ohjelmia.

Tietoa Exploriuksesta

One Team Across the Globe

Olemme osa Educatius Groupia, joka on luotettu ja johtava globaali organisaatio kansainvälisen koulutuksen kentällä.

One Team Across the Globe

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä. Voit myös soittaa meille numeroon 010 321 1930.

Lähetä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisen ja täysin maksuttoman tapaamisen järjestämiseksi. Aloita unelmiesi vaihto-oppilaskokemuksen suunnittelu kanssamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Oppilaan Syntymäpäivämäärä
Haluaisitko suorittaa amerikkalaisen high school diploman?*
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Henkilötietojen käsittely*
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Aloita suunnittelu