Vaihto-oppilaaksi Floridaan

Vaihto-oppilas floridalaisella rantapromenadilla

Näetkö itsesi vaihto-oppilaana Floridassa, palmujen katveessa ja valkoisilla rannoilla? Exploriuksen vaihto-oppilaana tämä on täysin mahdollista! 

Lue alta minkälaisia mahdollisuuksia Floridassa sinulla on valittavanasi. 

Vaihtoehto 1:  Osavaltiovalinta 

Voit vaihto-oppilaspaikkaa vahvistaessasi valita Floridan osavaltioksesi. Kun hakemuksesi Floridaan on Yhdysvalloissa hyväksytty, haemme sinulle isäntäperhettä ja koulupaikkaa koko Floridan alueelta. Tulet siis käymään high schoolia missä päin Floridaa tahansa. 

Floridan paikkoja on todella rajallinen määrä saatavilla, joten ilmoittautuminen kannattaa lähettää pian! 

Tutustu hintoihin

Vaihtoehto 2: Opiskele Miamissa tai Orlandossa

Ranta Floridassa

Jos haluat tehdä vielä tarkemman valinnan kuin Floridan osavaltion, valitse silloin kaupunki, jonne lähteä vaihto-oppilaaksi - Miamiin tai Orlandoon. 

Sen lisäksi, että pääset kokemaan floridalaista elämäntapaa jommassa kummassa näistä kaupungeista, voit myös valita koulusi missä tulet opiskelemaan. 

Alla on lisää tietoa kouluista, ota meihin yhteyttä jos haluat tietää lisää floridalaisista kouluista! 

Miami-Dade County Public Schools, Miami

Hengenpelastajien koppi floridalaisella rannalla

Miltä kuulostaa päästä kokemaan kuuluisa amerikkalainen kouluhenki yhdessä USA:n parhaimmistoon kuuluvissa kouluissa ja viettää viikonloppuja kavereiden kanssa Miami Beachillä? 

Kuulostaa unelmalta mutta se on täysin mahdollista toteuttaa! 

The Miami-Dade School District on yksi Floridan suurimmista koulupiireistä. Täällä pääset käymään koulua yhdessä USA:n cooleimmista kaupungeista ja saat myös valita oppiaineitasi ja harrastuksia koulupiirin laajasta tarjonnasta. 

Opiskele vaikka muotisuunnittelua, biolääketiedettä (kyllä, näitäkin kursseja löytyy koulupiirin kouluista!), esittäviä taiteita, viihdetuotantoa tai vaikka ympäristötieteitä. Kuten huomaat, tällä koulupiirillä on todella tarjolla jokaiselle jotakin. 

Kerro mitä sinä haluat opiskella ja etsimme sinulle sopivimman high schoolin! 

Orange County Public Schools, Orlando

Vaihto-oppilasvuoteen Orlandossa sisältyy paljon hauskaa ja uuden kokemista. Disneyworldin ja Universal Studioiden läheinen sijainti vaikuttaa kaupungin ainutlaatuiseen ilmapiiriin, unohtamatta sitä, että täällä on kesä vuoden ympäri. 

Orange Countyn koulupiirissä on sekä amerikkalaisten että kansainvälisten oppilaiden korkealle arvostamia hugh schooleja. Täällä voit ottaa oppiaineiksesi esim. lakitieteen kursseja, 3D suunnittelua, tietotekniikkaa ja taloustieteitä. 

Urheilulla on tärkeä osa tässä koulupiirissä ja kouluissa on paljon joukkueita, joita voit kannustaa tai liittyä mukaan. Kouluilla on tarjolla perinteisten amerikkalaisen jalkapallon ja yleisurheilun lisäksi paljon muitakin lajeja, esim, sukellus, cheerleading, tennis ja golf. 

Amerikkalaisessa koulussa ei tarvitse olla hyvä urheilija päästääkseen joukkueisiin mukaan ja suosittelemmekin, että vaihto-oppilaana käytät tilaisuuden hyväksi ja kokeilet itsellesi uusia lajeja! 

Tutustu hintoihin

Kuulostaako mukavalta? Pyydä lisätietoja! 

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.