Kenen annat järjestää vaihto-oppilasohjelmasi ulkomailla?

Vaihto-opiskelija rullalaudalla

Vuosi 2020 on ollut vaikea vaihto-oppilasjärjestöille. Ennalta arvaamattomat rajoitukset matkustelulle ja koulunkäynnille ovat luoneet haastavia tilanteita. Jotkut vaihto-oppilasjärjestöt ovat peruneet vaihto-oppilasohjelmansa vuodelta 2020, jotkut ovat jopa hakeutuneet konkurssiin ja jättäneet jälkeensä pettyneitä vaihto-oppilaita.

Explorius Suomi on vaikeista ajoista huolimatta pystynyt jatkamaan toimintaansa ja auttamaan vaihto-oppilaita täyttämään unelmansa! Olemme osa kansainvälistä, Ruotsissa pääkonttoriaan pitävää Educatius Groupia, jonka luottoluokitus on AAA. Järjestämme vaihto-oppilasohjelmia 15 eri maassa ja pysymme toiminta-ajatuksellemme uskollisina. Emme lopeta vaihto-oppilaittemme puolesta työskentelyä. 😊

Me voimme antaa sinulle Vaihto-oppilaslupauksen 2021, koska:

  • Olemme taloudellisesti vahva organisaatio, joka pystyy toimittamaan mitä on luvannut
  • Toimimme Suomessa - toimistomme sijaitsee Helsingissä (jotkut hoitavat vaihto-oppilaiden asioita etänä toisesta maasta)
  • Olemme valmistautuneita toimittamaan vaihto-oppilaille paikat isäntäperheissä ja kouluissa myös haasteellisena aikana (jotkut päättivät perua kaiken ja jättää vaihto-oppilaansa pettyneiksi)
  • Meillä on sisaryrityksiä ja järjestöjä monissa eri maissa - tämän takia pystymme tarjoamaan oppilaillemme paljon vaihtoehtoja. Kun Australia, Kanada ja Uusi-Seelanti sulkivat rajansa pystyimme tarjoamaan vaihto-oppilaillemme paikkoja lukuvuodeksi 2020/21 Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa 
  • Turvaamme vaihto-oppilasmaksusi! Kun varaat vaihto-oppilaspaikkasi nyt, saat maksutta Lisäperuutusturvan, joka suojaa vaihto-oppilasohjelman maksut odottamattoman varalta

Explorius Suomi on vakaa ja meillä on sekä tarjota laaja valikoima vaihto-oppilasohjelmia että resurssit niiden toteuttamiseksi myös epävakaina aikoina.

Haluan lisätietoa!

Vaihda ja varmista, että pääset lähtemään! 

Varmistu siitä, että olet oikean vaihto-oppilasohjelman mukana.

Jos et ole vielä valinnut vaihto-oppilasjärjestöäsi, silloin sinun on helppo valita Explorius, eli se organisaatio, joka pystyi toteuttamaan vaihto-oppilasohjelmat myös vuonna 2020. Jos olet jo ehtinyt vahvistaa vaihto-oppilasohjelmaan osallistumisesi jollekin toiselle organisaatiolle, ei hätää!

Vaihda nykyiseltä vaihto-oppilasorganisaatioltasi meille ja teemme vaihdosta sinulle kannattavan.

Jos olit jo ehtinyt maksaa ilmoittautumismaksun toiselle organisaatiolle, toimi näin:

Ilmoittautumismaksua ei yleensä saa takaisin jos vaihto-oppilas peruu osallistumisensa. Jos näin käy sinun kohdallasi, säästä pankkitosite toiselle organisaatiolle suoritetusta ilmoittautumismaksusta ja me korvaamme sen sinulle alennuksen muodossa (1000 € saakka) kun vaihdat Exploriuksen vaihto-oppilasohjelmaan.

Ilmoittaudu Exploriuksen vaihto-oppilasohjelmaan ennen 31.12. ja saat vaihto-oppilasohjelman maksusi takaavan lisäperuutusturvan maksutta.