Aurinkoa ja uusia maisemia syksyllä 2020! 🏄‍♀‍

 

Vain vähän paikkoja jäljellä: Australia 2020

Tartu tilaisuuteen kokea uskomaton Australia vaihto-oppilaana. Sinun, joka nautit auringosta ja rennosta elämäntyylistä on koettava Australia! Varmista paikkasi elämäsi suurimmalla seikkailulla ja ilmoita kiinnostuksestasi!

Vaihto-oppilaana Australiassa voit opiskella mielenkiintoisia kursseja kuten Outdoor Education,johon sisältyy matkustelua luokkakavereiden kanssa, sekä Marine Science, jolla voit saada tilaisuuden suorittaa sukellustodistuksen. Ei hassumpaa kouluelämää vai mitä? 💦☀🌴

Kesälomaa pääset viettämään Australiassa silloin kun Suomessa on talvi, englanninkielen taitosi paranee huimasti, sinut otetaan vastaan uutena perheenjäsenenä australialaiseen perheeseen ja kaveripiiristäsi tulee maailmanlaajuinen. Vaihto-oppilaaksi lähteminen Australiaan on yksinkertaisesti liian hyvä tilaisuus jättää käyttämättä!

Ilmoita kiinnostuksestasi tänään!

Kaikki rakastavat Australiaa ja lukuvuoden 2020/21 vaihto-oppilaspaikat hupenevat kovaa vauhtia! Sitä paitsi viimeinen hakupäiväkin (15.helmikuuta) on pian käsillä eli varmista paikkasi Australian auringossa ja ilmoita kiinnostuksestasi jo tänään.