Vain Exploriuksella – riskittömät maksut

Me Exploriuksella teemme vaihdosta hauskan ja turvallisen vaihto-oppilaillemme. Kukaan ei pystynyt ennustamaan mitä tänä vuonna tapahtuisi, mutta sen johdosta olemme valmistautuneet lukuvuotta 2021/22 varten.

Jotta voisit edetä vaihto-oppilassuunnitelmiesi kanssa, olemme kehittäneet ratkaisun, joka turvaa vaihto-oppilasohjelman maksut jos jotain odottamatonta tapahtuisi. Turva on voimassa lähtöösi saakka ja näin voit täysin riskittä suorittaa vaihto-oppilasohjelman maksut. Tämä turva on ainutlaatuinen ja me olemme ainoa organisaatio alallamme, joka tarjoaa tätä.

Lisäperuutusturva, jolla suojaat maksusi, on normaalisti 350 euron hintainen Classic-ohjelmissa ja 600 euroa Select-ohjelmissa. Jos vahvistat osallistumisesi 31. maaliskuuta mennessä, sisällytämme lisäperuutusturvan vaihto-oppilasohjelmaasi ilman lisämaksua!

Ilmoita kiinnostuksestasi

Suojaa maksusi ainutlaatuisella tarjouksellamme – Ilmainen 31. maaliskuuta saakka

Uusi laajennettu Lisäperuutusturvamme antaa sinulle suojaa ennalta arvaamattomien, lähtösi vaihto-oppilaaksi estävien, tapahtumien varalta. Sinut on suojattu useiden ennalta arvaamattomien tapahtumien varalta:

 • Vaihto-oppilaan tai läheisen perheenjäsenen sairaus tai onnettomuus (vahvistettava lääkärintodistuksella)
 • Läheisen kuolema
 • Vaihto-oppilaan tai perheen karanteeni estää vaihto-oppilasta lähtemästä ajoissa kohdemaahansa
 • Vaihto-oppilaan nousu lentokoneeseen estetään kuumeen tai Covid-epäilyn takia
 • Epidemian* (joka ei ollut tiedossa vaihto-oppilaan hakiessa ohjelmaan) aiheuttamat matkarajoitukset
 • Sellaisen epidemian*, joka ei ollut tiedossa oppilaan ilmoittautuessa ohjelmaan, aiheuttamat matkarajoituksen kohdemaassa
 • Luonnonkatastrofi tai terrorismi 100 kilometrin säteellä kohteesta 30 päivän sisällä ennen lähtöpäivää
 • Ilmoittamaton lentolakko
 • Lennolta myöhästyminen (ellei itse aiheutettu)

Toivomme, ettei mikään ylläolevista toteudu, mutta jos niin ikävästi kävisi, saisit peruuttaa osallistumisesi vaihto-oppilasohjelmaan ja rahasi takaisin (lukuun ottamatta ilmoittautumismaksua ja lisäperuutusturvan hintaa).

Lisäperuutusturva sekä vaihtoehtomme COVID-19 aiheuttamien matkarajoitusten varalta tulevaisuudessa tekevät vaihto-oppilasohjelman varaamisesta turvallista. Lisäperuutusturva maksaa tavallisesti 350 € Classic –ohjelmassa ja 600 € Select-ohjelmassa. Jos vahvistat osallistumisesi vaihto-oppilasohjelmaan viimeistään 31. maaliskuuta, saat tämän lisäturvan maksutta!

* Edellyttää, ettei epidemiaa sittemmin ole Maailman terveysjärjestön toimesta luokiteltu pandemiaksi.

Kun suojaamme sinut, olemme kaikki suojattuja

Valitettavasti monet vaihto-oppilasohjelmien järjestäjät ovat joutuneet vaikeuksiin näinä aikoina, osa on jopa lopettanut toimintansa jättäen asiakkaansa kärsimään seurauksista. Ruotsissa sijaitsevan emoyhtiömme, Educatius Group AB, luottoluokitus on AAA. Pystyessämme tarjoamaan laajan suojan asiakkaillemme pidämme huolen myös siitä, että organisaatiomme on suojattu ja jatkaa toimintaansa vahvempana kuin koskaan. Voit luottaa siihen, että olemme vaihto-oppilasohjelmien järjestäjä monien vuosien ajan!

Lisätäksemme joustavuutta ja vaihtoehtoja asiakkaillemme tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa luottokortilla.

Ilmoita kiinnostuksestasi

Miten koronavirus vaikuttaa matkaani ja maksuihin?

Koronatilanne on kaikkien ajatuksissa tällä hetkellä. Meille tärkeintä on, että tunnet olosi turvalliseksi lähtiessäsi vaihto-oppilaaksi. Siksi tarjoamme Lisäperuutusturvan ohella myös turvaa uusien, ennen lähtöäsi tapahtuvien, COVID-19 tartunta-aaltojen varalta. Olemme optimistisia, että tilanne rauhoittuu ennen syksyn 2021 lähtöjä. Jos vaihto-oppilaaksi lähtösi estyisi silloisten matkarajoitusten takia, vaihtoehtosi ovat:

 1. Valitset toisen kohdemaan.
 2. Siirrät lähtöpäivääsi – joko vastaanottavan koulun antamien päivämäärien mukaan tai seuraavan lukukauden alkuun.
 3. Palautamme ohjelmamaksusi, myös ilmoittautumismaksun.

Vuoden 2021 ohjelmalupauksemme

Seuraa vaihto-oppilaitamme lukuvuonna 2020/21

Olemme ylpeitä siitä, että olemme pystyneet antamaan vaihto-oppilaillemme mahdollisuuden toteuttaa unelmansa uudessa ja jännittävässä maassa lukuvuonna 2021/21. Vaihto-oppilaitamme on USA:ssa, Australiassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ja Espanjassa. Voit seurata heidän seikkailujaan Instagramissa ja Snapchatissa.

Ilmoita kiinnostuksestasi!

Täytä lomake, niin saat lisätietoa.