Viimeinen tilaisuus – vaihto-oppilasvuosi 2021–2022

Tartu tilaisuuteen ennen kuin paikat täyttyvät lukuvuodelle 2021–2022 – lähde vaihtoon!

Exploriuksen vaihto-oppilaana pääset oppimaan uuden kielen, saat kavereita eri puolilta maailmaa ja ennen kaikkea saat ainutlaatuisen kokemuksen, jonka muistat loppuelämäsi.

Meillä on rajallinen määrä paikkoja vaihto-oppilasohjelmiimme – ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi ennen kuin ne täyttyvät!

Iso-Britannia

- Muutama paikka jäljellä!

Koe brittiläinen koulumaailma vaihto-oppilaana! Tartu tilaisuuteen tutustua Iso-Britannian vaikuttavaan historiaan ja tunnetuimpiin perinteisiin. Brittien huumorintaju ja sydämellisyys saavat sinut nopeasti tuntemaan olosi kotoisaksi.

Lue lisää vaihdosta Iso-Britanniassa.

Varmista paikkasi Iso-Britanniassa

Italia

- Muutama paikka jäljellä!

Opiskele yhdessä maailman kauneimmista maista! Vaihto-oppilasvuoden aikana pääset kokemaan lukemattomia asioita aina historiallisista kohteista ravintoloihin, vuoristoihin ja hiekkarantoihin.

Lue lisää vaihdosta Italiassa.

Varmista paikkasi Italiassa

Saksa

- Muutama paikka jäljellä!

Koe saksalainen kulttuuri ja opi puhumaan sujuvasti yhtä maailman puhutuimmista kielistä! Saksa tunnetaan kulttuurisesta monimuotoisuudesta, karnevaaleista sekä historiallisista paikoista.

Lue lisää vaihdosta Saksassa.

Varmista paikkasi Saksassa

Ranska

- Muutama paikka jäljellä!

Opiskele yhdessä maailman suosituimmista matkakohteista! Tutustu kulttuuriin, ihmisiin, historiaan ja ruokakulttuuriin, jotka ovat keränneet ihailijoita ympäri maailman.

Lue lisää vaihdosta Ranskassa.

Varmista paikkasi Ranskassa

Espanja

- Muutama paikka jäljellä!

Espanjan miellyttävä ilmasto, kaunis luonto ja rento elämäntapa houkuttelevat vaihto-oppilaita ympäri maailman. Kielitaitosi kehittyy sujuvaksi samalla, kun nautit auringosta, rannoista ja suurkaupungeista.

Lue lisää vaihdosta Espanjassa.

Varmista paikkasi Espanjassa

Kuinka korona vaikuttaa matkaani?

Koronavirustilanne on ollut kaikkien huulilla viimeisen vuoden aikana. Meille tärkeintä on, että tunnet olosi turvalliseksi lähtiessäsi vaihto-oppilaaksi. Rokotukset etenevät vauhdilla maailmanlaajuisesti, ja kohdemaissamme näkyy positiivisia merkkejä epidemian laantumisesta.

Tästä huolimatta, mikäli viranomaistoimet estävät sinua matkustamasta, voit:

  • valita toisen kohdemaan.
  • siirtää lähtöpäivää.
  • perua kuluitta.

Seuraa nykyisten oppilaidemme vaihtovuotta

Pääset seuraamaan nykyisten, lukuvuoden 2020–2021 oppilaidemme vaihtovuotta Instagramissa, jossa he päivittävät kuulumisiaan. Voit myös käydä lukemassa nykyisten ja entisten vaihto-oppilaiden seikkailuista blogeistamme.

Miten varmistan paikkani?

Toimi näin varmistaaksesi paikkasi:

  1. Ilmoita kiinnostuksestasi.
  2. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää hakuprosessista.
  3. Varaamme sinulle maksuttoman ja ei-sitovan tapaamisen, jossa keskustelemme sinun ja vanhempiesi kanssa. Voit esittää toiveesi, ja me etsimme juuri sinulle sopivan vaihto-oppilasohjelman.

Varmista paikkasi