Viimeinen tilaisuus – vaihto-oppilasvuosi USA:ssa 2021–2022

Tartu tilaisuuteen ennen kuin paikat täyttyvät lukuvuodelle 2021–2022 – lähde vaihtoon USA:han!

Koe aito high school spirit vaihto-oppilaana USA:ssa! Vaihto-oppilaana pääset viettämään perinteistä thanksgivingiä, osallistumaan prom-tanssiaisiin ja elämään amerikkalaisen nuoren elämää high schoolissa. 

Boarding Exchange – vain 9 paikkaa jäljellä

Boarding Exchange on edullinen ohjelma, joka sopii sinulle, jos haluat muodostaa tiiviit suhteet niin amerikkalaisiin kuin kansainvälisiinkin opiskelukavereihin. Asut huippuluokan boarding schoolissa, jossa kaikki palvelut, kaverit, opettajat ja oppitunnit ovat kävelyetäisyydellä. Meillä on vain 9 paikkaa jäljellä tämän vuoden ohjelmaan – hae nyt ja varmista paikkasi!

Lue lisää Boarding Exchange -ohjelmasta

Hae Boarding Exchange -ohjelmaan

Select-ohjelma USA:ssa

Select-ohjelma sopii sinulle, jos sinulla on tarkka suunnitelma siitä, miltä haluat vaihtovuotesi USA:ssa näyttävän. Tässä ohjelmassa pääset itse valitsemaan koulusi. Ehkä haluat harrastaa tiettyä urheilulajia, opiskella tiettyä kouluainetta tai päästä asumaan johonkin USA:n suosituimmista kaupungeista. Valinta on kokonaan sinun.

Lue lisää Select-ohjelmasta USA:ssa

Hae Select-ohjelmaan

Kuinka korona vaikuttaa matkaani?

Koronavirustilanne on ollut kaikkien huulilla viimeisen vuoden aikana. Meille tärkeintä on, että tunnet olosi turvalliseksi lähtiessäsi vaihto-oppilaaksi. USA:ssa rokotukset on aloitettu vauhdilla: uuden hallinnon tavoitteena on 100 miljoonaa rokotettua ensimmäisen 100 päivän aikana virkaanastumisen jälkeen, ja tavoitemäärä lähestyy kovaa vauhtia. Helmikuussa rokotettiin noin 1,7 miljoonaa ihmistä päivittäin.

Tästä huolimatta, mikäli viranomaistoimet estävät sinua matkustamasta, voit:

  • valita toisen kohdemaan.
  • siirtää lähtöpäivää.
  • perua kuluitta.

Seuraa nykyisten oppilaidemme vaihtovuotta

Pääset seuraamaan nykyisten, lukuvuoden 2020–2021 oppilaidemme vaihtovuotta Instagramissa, jossa he päivittävät kuulumisiaan. Voit myös käydä lukemassa nykyisten ja entisten vaihto-oppilaiden seikkailuista blogeistamme.

Miten varmistan paikkani

Toimi näin varmistaaksesi paikkasi:

  1. Ilmoita kiinnostuksestasi.
  2. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää hakuprosessista.
  3. Varaamme sinulle maksuttoman ja ei-sitovan tapaamisen, jossa keskustelemme sinun ja vanhempiesi kanssa. Voit esittää toiveesi, ja me etsimme juuri sinulle sopivan vaihto-oppilasohjelman.

Varmista paikkasi

Kiinnostaako jokin toinen kohdemaa? Täältä löydät listan kohdemaista, joihin on vielä paikkoja lukuvuodelle 2021–2022.