Exploriuksen vaihto-oppilasohjelmien sijoitustakuu

Kansainvälisen koulutuksen alan olosuhteet ovat vuosina 2020 ja 2021 olleet poikkeukselliset: maailmalla on ollut matkustusrajoituksia sekä alalla haasteita sijoittaa oppilaita joihinkin ohjelmiin ja maihin.

Vaikka kaikkien ensisijainen toive ei haastavan tilanteen vuoksi toteutunut, Explorius pystyi tarjoamaan jokaiselle paikkansa hyväksyneelle oppilaalle mahdollisuuden lähteä vaihtoon. Niille, joiden ensimmäinen ohjelmavaihtoehto ei ollut saatavilla, tarjottiin vaihtoehtoista ohjelmaa.

One team across the globe

Miten pystymme pitämään lupauksemme vaihto-oppilaille, vaikka olosuhteet ovat poikkeukselliset?

One Team Across the Globe eli maailmanlaajuinen verkostomme mahdollistaa merkittävän etulyöntiaseman ja joustomahdollisuuden vaihto-oppilasohjelmiimme. Educatius Groupilla on monien vuosien vankka kokemus vaihto-oppilasohjelmien järjestämisestä USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Kanadassa, Australiassa ja Euroopan maissa. Koko globaali tiimimme pitää huolta vaihto-oppilaistamme – ennen lähtöä Suomessa, ohjelmaan sijoitettaessa ja läpi koko vaihto-oppilasohjelman ulkomailla.

Mikäli vaihto-oppilaan alkuperäinen vaihtokohde ei ole mahdollinen, meillä on aina mahdollisuus päivittää se parempaan vaihtoehtoon.

Nuoret ovat yhä kiinnostuneempia lähtemään vaihto-oppilaaksi ja rikastuttamaan elämäänsä kansainvälisillä kokemuksilla. Toivomme matkustamisen ja vaihto-opiskelun sujuvan jatkossa mutkattomasti, mutta mitä ikinä tapahtuukin, globaali perheemme ympäri maailmaa on valmiina pitämään sinusta huolta läpi ohjelman, kaikissa tilanteissa – missä ikinä päätätkin opiskella.

Varaa vaihto-oppilasohjelmasi luottavaisin mielin jo tänään ja varmista paikkasi vuodelle 2022.