Kuka järjestää vaihto-oppilasohjelmasi?

Vaihto-opiskelija rullalaudalla

Vuosi 2020 on ollut vaikea vaihto-oppilasorganisaatioille. Ennalta-arvaamattomat rajoitukset matkustelulle ja koulunkäynnille ovat luoneet haasteita. Jotkut vaihto-oppilasjärjestöt ovat peruneet vaihto-oppilasohjelmansa vuodelta 2020, jotkut ovat jopa hakeutuneet konkurssiin.

Explorius Suomi on vaikeista ajoista huolimatta pystynyt jatkamaan toimintaansa. Olemme osa kansainvälistä, Ruotsissa pääkonttoriaan pitävää Educatius Groupia, jonka luottoluokitus on AAA. Järjestämme vaihto-oppilasohjelmia 15 eri maassa ja pysymme toiminta-ajatuksellemme uskollisina. 😊

Me voimme antaa sinulle Vaihto-oppilaslupauksen 2021, koska:

 • Olemme taloudellisesti vahva organisaatio, joka pystyy toimittamaan mitä on luvannut
 • Toimimme Suomessa - toimistomme sijaitsee Helsingissä (jotkut hoitavat vaihto-oppilaiden asioita etänä toisesta maasta)
 • Olemme valmistautuneita toimittamaan vaihto-oppilaille paikat isäntäperheissä ja kouluissa myös haasteellisena aikana (jotkut päättivät perua kaiken ja jättää vaihto-oppilaansa pettyneiksi)
 • Meillä on sisaryrityksiä ja järjestöjä monissa eri maissa - tämän takia pystymme tarjoamaan oppilaillemme paljon vaihtoehtoja. Kun Australia, Kanada ja Uusi-Seelanti sulkivat rajansa pystyimme tarjoamaan vaihto-oppilaillemme paikkoja lukuvuodeksi 2020/21 Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa 
 • Turvaamme vaihto-oppilasmaksusi! Kun varaat vaihto-oppilaspaikkasi nyt, saat maksutta Lisäperuutusturvan, joka suojaa vaihto-oppilasohjelman maksut odottamattoman varalta.
 • Olemme joustava organisaatio – mikäli vaihtojakso jouduttaisiin perumaan viranomaismääräysten, esimerkiksi matkustusrajoitusten takia, tarjoamme teille mahdollisuuden: 
  1. Vaihtaa kohdemaata 
  2. Myöhäistää lähtöajankohtaa 
  3. Saada kaikki maksamanne maksuerät palautuksena

Explorius Suomi on vakaa ja meillä on sekä tarjota laaja valikoima vaihto-oppilasohjelmia että resurssit niiden toteuttamiseksi myös epävakaina aikoina.

Haluan lisätietoa!

Vaihda ja varmista, että pääset lähtemään! 

Varmistu siitä, että olet oikean vaihto-oppilasohjelman mukana.

Jos et ole vielä valinnut vaihto-oppilasjärjestöäsi, silloin sinun on helppo valita Explorius, eli se organisaatio, joka pystyi toteuttamaan vaihto-oppilasohjelmat myös vuonna 2020. Jos olet jo ehtinyt vahvistaa vaihto-oppilasohjelmaan osallistumisesi jollekin toiselle organisaatiolle, ei hätää!

Vaihda nykyiseltä vaihto-oppilasorganisaatioltasi meille ja teemme vaihdosta sinulle kannattavan.

Jos olit jo ehtinyt maksaa ilmoittautumismaksun toiselle organisaatiolle, toimi näin:

Ilmoittautumismaksua ei yleensä saa takaisin jos vaihto-oppilas peruu osallistumisensa. Jos näin käy sinun kohdallasi, säästä pankkitosite toiselle organisaatiolle suoritetusta ilmoittautumismaksusta ja me korvaamme sen sinulle alennuksen muodossa (1000 € saakka) kun vaihdat Exploriuksen vaihto-oppilasohjelmaan.