Vielä ehdit - vaihto USA:ssa 2021/2022

Vielä ehdit ensi syksynä matkaan

Koe aito high school spirit vaihto-oppilaana USA:ssa! Vaihto-oppilaana pääset viettämään perinteistä thanksgivingiä, osallistumaan prom-tanssiaisiin ja elämään amerikkalaisen nuoren elämää high schoolissa. 

Boarding Exchange – muutama Paikka jäljellä

Miltä kuulostaisi elää kampuksella yliopistotyyliin? Boarding school tarjoaa mahdollisuuden kokea kampuselämää muiden oppilaiden kanssa. Jos esimerkiksi jokin urheilulaji, tai vaikka näytteleminen kiinnostaa sinua, Boarding School -ohjelmasta voisi hyvinkin löytyä sinulle sopiva koulu. Meillä on vielä muutama paikka jäljellä ensi syksylle. Kysy lisää!

Lue lisää Boarding Exchange -ohjelmasta

Hae Boarding Exchange -ohjelmaan

SELECT High School

Select High School on oikea valinta sinulle, joka haluat räätälöidä vaihtokokemuksesi. Voit valita koulun itse, ja sitä kautta tietenkin myös asuinpaikan, koulukurssit ja urheilulajit. 

Select -kouluja

Alla lista suosituimpia koulujamme, joihin on vielä vapaita paikkoja syksylle 2021.

El Camino Real Charter High School

El Camino Real Charter High School sijaitsee Woodland Hillsissä, Los Angelesin esikaupunkialueella. located in Woodland Hills, a suburban area of Los Angeles. Viihdetuotantoala, esittävä taide, muotisuunnittelu – muutamia kursseja mainitaksemme.

Koulun hinta: $31,145 USD

Lue lisää täältä.

Winthrop High School

Winthrop High School sijaitsee Massachusettsin pohjoispuolen rannikolla, Bostonin keskustan läheisyydessä. Winthrop on nimetty yhdeksi osavaltion tasokkaimmista kouluista – osavaltio taasen on tunnettu maailmanlaajuisesti korkeatasoisesta koulutuksesta. Kurssitarjonta on laaja. Akateemisista yliopistoon valmistavista eri tieteenalojen kursseista aina taideopintoihin, jonka lisäksi koulun urheilujoukkueet ovat kansallisesti ansioituneita.

Koulun hinta: $32,145 USD

Lue lisää täältä.

Rockford High School

Rockford, Michigan, sijaitsee noin 20 minuutin matkan päässä Grand Rapidsista. Tämä koulu on sinulle, joka haet urheilun täyteistä vaihtokokemusta. Erityisesti Jääkiekon parissa! Koulu omaa yli 50 osavaltion mestaruutta eri urheilulajeista.

Koulun hinta: $20,145 USD

Lue lisää täältä.

Hamilton High School

Hamilton High School sijaitsee paikkakunnalla nimeltä Chandler, mikä on osa miljoonakaupunki Phoenixin esikaupunkialuetta. Kurssitarjonta koostuu laajasti eri tieteenalojen kursseista, taiteenaloista kuten Film, Movie production ja Acting, sekä eri urheilulajeista. Arizonan kesäinen ilmasto on myös ehdoton vetonaula – osavaltio on nimittäin suosituin Select High School -oppilaidemme keskuudessa.

Koulun hinta: $24,145 USD

Lue lisää täältä.

Mistä hinta koostuu?

Koulun lukukausimaksun lisäksi Explorius veloittaa palvelupaketin jonka hinta on 5 500 euroa.

Lue lisää Select-ohjelmasta USA:ssa

Hae Select-ohjelmaan

Kuinka korona vaikuttaa matkaani?

Koronavirustilanne on ollut kaikkien huulilla viimeisen vuoden aikana. Meille tärkeintä on, että tunnet olosi turvalliseksi lähtiessäsi vaihto-oppilaaksi. USA:ssa rokotukset on aloitettu vauhdilla: uuden hallinnon tavoitteena on 100 miljoonaa rokotettua ensimmäisen 100 päivän aikana virkaanastumisen jälkeen, ja tavoitemäärä lähestyy kovaa vauhtia. Helmikuussa rokotettiin noin 1,7 miljoonaa ihmistä päivittäin.

Tästä huolimatta, mikäli viranomaistoimet estävät sinua matkustamasta, voit:

  • valita toisen kohdemaan.
  • siirtää lähtöpäivää.
  • perua kuluitta.

Seuraa nykyisten oppilaidemme vaihtovuotta

Pääset seuraamaan nykyisten, lukuvuoden 2020–2021 oppilaidemme vaihtovuotta Instagramissa, jossa he päivittävät kuulumisiaan. Voit myös käydä lukemassa nykyisten ja entisten vaihto-oppilaiden seikkailuista blogeistamme.

Miten varmistan paikkani

Toimi näin varmistaaksesi paikkasi:

  1. Ilmoita kiinnostuksestasi.
  2. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää hakuprosessista.
  3. Varaamme sinulle maksuttoman ja ei-sitovan tapaamisen, jossa keskustelemme sinun ja vanhempiesi kanssa. Voit esittää toiveesi, ja me etsimme juuri sinulle sopivan vaihto-oppilasohjelman.

Varmista paikkasi

Kiinnostaako jokin toinen kohdemaa? Täältä löydät listan kohdemaista, joihin on vielä paikkoja lukuvuodelle 2021–2022.