Stipendit ja alennukset

Jos suunnittelet lähtöä Exploriuksen vaihto-oppilaaksi, voit olla oikeutettu alennuksiin tai hakea vaihto-oppilasstipendiä. Alta löydät tietoa Exploriuksen tarjoamista stipendeistä ja alennuksista.

banner-img

Vaihto-oppilasstipendit

Exploriuksella on erilaisia stipendejä, joista ilmoitetaan tällä sivulla. Voit hakea osastipendiä, joka laskee vaihto-oppilasohjelman kokonaishintaa, tai stipendejä sisäoppilaitoksiin. 

Osastipendit – 500 €

Voit hakea osastipendiä avoimella stipendihakemuksella. Stipendit jaetaan motivoituneille vaihto-oppilaille hakemusten perusteella. Osastipendejä on kolme kappaletta, jokainen arvoltaan 500 euroa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31. tammikuuta. 

Stipendit sisäoppilaitoksiin

Kun haet Exploriuksen vaihto-oppilaaksi sisäoppilaitokseen eli boarding schooliin, sinulla on hyvä mahdollisuus saada osastipendi yhdestä tai useammasta koulusta. Stipendi voi kattaa jopa 60 prosenttia boarding schoolin maksuista. 

Siäoppilaitosten stipendejä voivat hakea kunnianhimoiset oppilaat, joiden keskiarvo on vähintään 8,0. Stipendejä on tarjolla myös urheilussa, erityisesti jalkapallossa, jääkiekossa, golfissa ja tenniksessä, ansioituneille nuorille. Autamme sinua mielellämme hakemaan Boarding School -stipendejä, ota yhteyttä niin kerromme lisää. 

Muut stipendit

Toisinaan saamme jaettavaksi stipendejä myös esimerkiksi taloudellisin perustein tai johonkin tiettyyn kohdemaahan. Lue myös aiempien stipendiaattien jutut

Alennukset

Tarkasta, oletko oikeutettu alennuksiin! Voit saada alennusta oman isäntäperheen perusteella, tai jos sisaruksesi on ollut vaihdossa aiemmin. Huomioithan, ettei kahta alennusta voi yhdistää. 

Sisaralennus – 500 €

Jos sisaruksesi on ollut aikaisemmin vaihdossa, tai olette lähdössä vaihtoon samaan aikaan sisaruksesi kanssa, saat ohjelmahinnasta 500 euron alennuksen. Olet oikeutettu sisaralennukseen myös, vaikka sisaruksesi olisi ollut vaihdossa toisen järjestön kautta.

Oma isäntäperhe – 500 €

Jos sinulla on kohdemaassasi tiedossasi perhe, jonka luona voit viettää vaihto-oppilasvuotesi, saat  ohjelmahinnasta 500 euron alennuksen, mikäli perhe voidaan hyväksyä isäntäperheeksi, sinulle saadaan koulupaikka heidän koulupiiristään ja vastaanottavalla järjestöllä on alueella paikallisedustaja tueksesi koko vaihdon ajaksi. 

Muut stipendit

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai mikäli sinulla on kysyttävää stipendeihin tai alennuksiin liittyen.

Aloita suunnittelu