Webinar

Tule mukaan webinaariimme kuulemaan vaihto-ohjelmista Australiassa!

07:00 24/05/2023

Webinaari on suunnattu Australian vaihto-ohjelmista kiinnostuneille. Vaihtojakso “down under” on unohtumaton seikkailu, joka voi muuttaa elämäsi suuntaa!

Australialaiset kollegamme James Crimp ja Emma Egan ovat mukana johdattamassa sinut australialaisen high schoolin, harrastusten ja muun kulttuurin saloihin. Kuulet myös lisää australialaisista isäntäperheistä, jotka odottavat innolla, että pääsevät toivottamaan uuden perheenjäsenen tervetulleeksi.

Lisäksi pääset kuulemaan entisen vaihto-oppilaamme kokemuksia hänen vaihtovuodeltaan Australiassa, ja voit halutessasi esittää hänelle mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Tilaisuus pidetään englanniksi. Se on maksuton ja sitoumukseton, joten tule rohkeasti mukaan kuulemaan lisää vaihto-ohjelmista Australiassa!

Merkitse kalenteriisi webinaarin ajankohta, keskiviikko 24.5. klo 13, ja ilmoittaudu mukaan. Aloitetaan yhdessä unelmiesi vaihtojakson suunnittelu!

Ilmoittaudu tästä!

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, jonka muistat lopun ikääsi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Tilaa vaihto-oppilasesite Aloita suunnittelu
Aloita suunnittelu