Exploriuksen Black November

Tarjoamme maksuttoman peruutuksen 1.3.2023 asti!

Black November -tarjouksemme avulla voit jatkaa huoletta vaihto-oppilasseikkailusi suunnittelua.

Tarjoamme kaikille ennen 5.12.2022 paikkansa vahvistaville oikeuden peruuttaa kuluitta 1.3.2023 saakka – oli peruutuksen syy mikä tahansa.*

Vaikka tulisit katumapäälle tai jos sinulla ilmenisi jokin este vaihtoon lähdölle, voit peruuttaa paikkasi ja saada kaikki maksamasi ohjelmamaksut (myös vahvistusmaksun) takaisin.

Älä missaa mahdollisuutta varmistaa paikkasi täysin riskittömästi Black November-tarjouksemme avulla. Aloita vaihto-oppilasseikkailusi suunnittelu kanssamme jo tänään.

*Kampanja voimassa 7.11. – 5.12.2022.

Aikaisen varaajan edut:

  • Varmistat unelmiesi määränpään!
    Lukuvuoden 2023 vaihto-oppilasohjelmille on paljon kysyntää. Meillä on rajallinen määrä paikkoja jokaiseen kohdemaahan, kouluun, osavaltioon ja alueeseen. Paikat suosituimmista kohdemaista täyttyvät nopeasti!
  • Saat parhaat valmiudet vaihtoon ja tapaat muita tulevia vaihto-oppilaita
    Viimeisimmän kyselymme mukaan 100 % järjestämiimme valmennustapaamisiin ja työpajoihin osallistuneista oppilaista oli tyytyväisiä saamiinsa valmiuksiin vaihto-oppilasvuotta varten. Mitä aikaisemmin varaat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on osallistua kaikkiin tilaisuuksiimme!
  • Varmistat Black November -tarjouksen ja voit varata paikkasi riskittömästi
    Vaihto-oppilaspaikkasi on turvattu, ja voit jatkaa vaihtosi suunnittelua huoletta tietäen, että sinulla on mahdollisuus peruuttaa 1.3.2023 asti.
Varaa tapaaminen

Vain Exploriuksella – 100% sijoitustakuu

Olemme maailman ainoa vaihto-oppilasorganisaatio, joka tarjoaa sinulle 100 % sijoitustakuun vaihto-oppilasohjelmallesi.

Sijoitustakuu tarkoittaa sitä, että varmistamme jokaisen oppilaamme pääsevän vaihtoon ja saavan mahdollisuuden toteuttaa unelmansa vaihto-oppilaaksi ryhtymisestä.

Jos jokin täysin odottamaton tapahtuma estää meitä jostain syystä lähettämästä oppilaita heidän valitsemaansa ohjelmaan, sijoitustakuumme ansiosta tarjoamme vaihtoehtoisen ratkaisun ilman lisäkustannuksia.  

Tämä on mahdollista, sillä Explorius on osa Educatius Groupia – maailman johtavaa ja luotettua kansainvälisen koulutuksen globaalia organisaatiota.

Voit siis olla täysin luottavaisin mielin suunnitellessa tulevaa vaihtovuottasi kanssamme.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Täytä tietosi alle, niin pääset varaamaan tapaamisen kanssamme! Tämä on erinomainen tilaisuus esittää samalla kysymyksiä, joita sinulla ja huoltajallasi saattaa olla. Tapaaminen on täysin maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.
“*” näyttää pakolliset kentät

"*" indicates required fields

Oppilaan Syntymäpäivämäärä*
Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Aloita suunnittelu