Tervetuloa Exploriuksen vaihto-oppilasmessuille – tapaa meidät ja kollegamme!

Milloin: Tiistaina 28. maaliskuuta 2023 klo 15:00-20:00
Missä: Exploriuksen toimisto, VillageWorks, Kampinkuja 2, 00100 Helsinki

Tule tapahtumaan itseksesi tai ota mukaan kaverisi tai perheesi, ja kuulet lisää Exploriuksen vaihto-oppilasohjelmista. Aloitetaan vaihto-oppilasseikkailusi suunnittelu yhdessä!

Meillä on ilo kutsua sinut vaihto-oppilasmessuillemme 28. maaliskuuta 2023 klo 15:00-20:00! Tilaisuus on maksuton.

Olet tervetullut toimistollemme Helsingissä tapaamaan meitä ja kuulemaan lisää vaihto-oppilasohjelmista. Ota vanhempasi mukaan ja tule juttelemaan meidän, asiantuntijoidemme sekä entisten vaihto-oppilaiden kanssa. Olemme valmiina neuvomaan, mikä ohjelma ja kohdemaa sopisi sinulle parhaiten sekä vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan vaihtovuoden suunnittelussa.

Erikoisvieraat ja puhujat: Kim Carter

Kim Carter, USA High School -asiantuntija ja Global Sales Director USA


Kollegamme USA:sta, Kim Carter, tulee paikalle kertomaan kaiken mahtavista vaihto-ohjelmistamme Yhdysvalloissa. Saat siis ensi käden tietoa USA-ohjelmista! Kim osaa kertoa amerikkalaisista isäntäperheistä, aidosta high school spiritistä sekä kaikista koulun aktiviteeteista ja tapahtumista. Lisäksi kuulet erilaisista vaihto-ohjelmista ja alueista, joista voit toivoa tai valita. Älä ohita tätä tilaisuutta jutella Kimin kanssa ja kysyä häneltä mieltäsi askarruttavista asioista!

Aloita suunnittelu