Espanjan kielen verkkokurssi

Jotta olisit mahdollisimman hyvin valmistautunut vaihto-oppilasjaksoasi varten Espanjassa, tarjoamme kolmen viikon mittaisen valmistavan espanjan kielen verkkokurssin. Kielikurssi järjestetään loppukesästä, juuri ennen kuin vaihto-oppilasvuotesi Espanjassa alkaa.

Suosittelemme kaikkia osallistumaan kurssille, sillä kielen opiskelun lisäksi saat paljon tietoa espanjalaisesta kulttuurista ja elämäntavasta. Tapaat myös muita Espanjaan lähteviä vaihto-oppilaita. Jotkut heistä saatat jopa tavata vaihtovuotesi aikana Soft Landing Campilla tai lopullisessa määränpäässäsi!

Kielikurssin sisällöstä

Kurssi järjestetään Zoomin kautta, jossa pidämme espanjan kielen oppitunteja sekä työpajoja espanjaksi ja englanniksi. Teemme yhteistyötä sertifioidun koulun kanssa, joka sijaitsee kuuluisassa Salamancan yliopistokaupungissa. Kaikki opiskelijat saavat kurssin päätteeksi diplomin.

Käyt koulua 2-3 tuntia aamuisin maanantaista perjantaihin. Tunneilla käyt läpi kieliopin alkeita ja perussanastoa, opit hyödyllisiä ilmaisuja ja osallistut visailuihin ja peleihin luokkatovereidesi kanssa. Kommunikaatiotaitosi espanjan kielessä kehittyvät päivä päivältä kurssin aikana, ja saat lisää itsevarmuutta kielenkäyttöösi.

Joka maanantai, keskiviikko ja torstai järjestetään hauskoja työpajoja, joissa opit muun muassa espanjalaisesta kulttuurista, maantieteestä, historiasta, juhlista, musiikista ja politiikasta.

Kesto

Kurssi kestää kolme täyttä kouluviikkoa (elokuussa).

Ota yhteyttä meihin

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden

Hinta ja ryhmät

Kursseilla on enintään 12 oppilasta. Koulu jakaa oppilaat ryhmiin tasokokeen perusteella. Näin varmistamme, että kaikki opiskelijat saavat taitotasolleen sopivaa opetusta ja apua heidän erityistarpeisiinsa. Saat yhteensä 28 tuntia espanjan kielen oppitunteja ja yhdeksän 55 minuutin kulttuurityöpajaa.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja Espanjan kielikurssin hinnasta.

Entisten vaihto-oppilaiden kokemuksia

Angelina Santa Pola, Espanja

”Espanjalaiset ovat suorapuheisia, mutta samalla vilpittömimpiä tapaamiani ihmisiä. Siksi olikin erittäin helppoa tutustua espanjalaiseen kulttuuriin ja elämäntyyliin.”

Elin, Soft Landing Campilla Barcelonassa

“Minulla on ollut niin hauskaa! Olen saanut tutustua moniin ihaniin ihmisiin.”

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, jonka muistat lopun ikääsi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Soft Landing Camp Barcelonassa

Ennen kuin valmentava kielikurssi alkaa, pääset tutustumaan viehättävään Barcelonaan suositulla Soft Landing Campillämme. Yhdessä tulevien luokkakaveriesi kanssa opit tuntemaan Barcelonaa ja samalla muita valmentavalle kurssille osallistuvia vaihto-oppilaita.

Aloita suunnittelu