Valmentava kielikurssi

Valmistaudu vaihtovuoteesi parhaalla mahdollisella tavalla

Jotta olisit mahdollisimman hyvin valmistautunut Saksan vaihto-oppilasjaksoasi varten, tarjoamme kahden viikon mittaisen saksan kielikurssin Mannheimin kaupungissa. Kielikurssi järjestetään juuri ennen Soft Landing Campin alkua samassa kaupungissa.

Suosittelemme kielikurssia kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa kertausta tai harjoitusta saksan kielen taidoissaan ennen vaihto-oppilasvuotensa alkua. Kielikurssin avulla varmistat parhaan mahdollisen aloituksen vaihto-oppilasvuodellesi.

Kielikurssin sisällöstä

Kielikurssi järjestetään aivan Mannheimin keskustassa sijaitsevassa yksityiskoulussa. Osallistut koulun opetukseen maanantaista perjantaihin viisi tuntia päivässä, ja opetustuntien välissä on tauot.

Saksan kielen tunnit on suunniteltu niin, että ne tarjoavat sinulle tietoa ja opetusta saksan kielen lisäksi myös maan tapakulttuurista ja traditioista. Tunneilla käyt läpi kieliopin alkeita ja perussanastoa, opit hyödyllisiä ilmaisuja ja osallistut visailuihin ja peleihin luokkatovereidesi kanssa. Kommunikaatiotaitosi saksan kielessä kehittyvät päivä päivältä kurssin aikana, ja saat lisää itsevarmuutta kielenkäyttöösi.

Oppituntien jälkeen saat nauttia vapaa-ajasta Mannheimissa yhdessä luokkatoveriesi ja kurssin henkilökunnan kanssa. Tarjoamme päivittäin erilaisia vapaa-ajan aktiviteettejä, kuten jalkapallon peluuta ja uimista sekä retkiä läheisiin kaupunkeihin, kuten Frankfurtiin tai Heidelbergiin.

Kesto

Kielikurssi kestää kahden kouluviikon ajan.

Ota yhteyttä meihin

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Oletko oppilas vai huoltaja?*
Hidden
Henkilötietojen käsittely*

Majoitus ja ruokailu

Majoitut kielikurssin ajan mukavassa ja siistissä hostellissa kaupungin keskustassa. Siellä jaat huoneen muiden vaihto-oppilaiden kanssa. Aamupala, lounas ja päivällinen joka päivä sisältyvät kielikurssin hintaan.

Hintaan sisältyy

 • Viisi tuntia saksan kielen opetusta päivässä
 • Koulun sisäänkirjautumismaksu ja koulumaksu
 • Kaikki tarvittavat oppimateriaalit
 • Kurssitodistus
 • Kuljetukset Mannheimiin tultaessa ja Mannheimista lähdettäessä
 • Henkilökuntamme järjestämä esittely ja ohjaus
 • Henkilökuntamme tarjoama tuki ja valvonta
 • Täysihoito hostellissa
 • Aktiviteetteja ja työpajoja iltapäivisin
 • Työpajoja saksalaisista traditioista, kulttuurista, koulusta yms.
 • Nähtävyyskierrokset Mannheimissa ja muissa lähikaupungeissa
 • Lippujen hinta ja kuljetukset kaikkiin aktiviteetteihin

Entisten vaihto-oppilaiden kokemuksia

Edna, Saksa

“Saksalla on rikas kulttuurielämä ja paljon annettavaa. Saat ystäviä loppuelämäksi sekä koulun että urheilun kautta.”

Erik, Saksa

“Lähtemällä vaihtoon, tutustut automaattisesti vieraaseen kulttuurin ja saat uusia, unohtumattomia kokemuksia sekä ystäviä ympäri maailmaa.”

Unohtumaton elämys

Vaihtovuosi on ainutkertainen kokemus, joka muovaa tulevaisuuttasi. Tilaa esitteemme, josta saat apua vaihto-oppilasjaksosi suunnitteluun. Varaa sitten ilmainen tapaaminen kanssamme ja tee suunnitelmastasi totta.

Vietä vaihtovuosi Saksassa

Vaihto-oppilasvuoden viettäminen Saksassa on mahtava tilaisuus saada aito kokemus tästä jännittävästä maasta ja oppia yhtä maailman puhutuimmista kielistä. Saksan kieltä osaavana voit kommunikoida miljoonien ihmisten kanssa läpi Keski-Euroopan.

Aloita suunnittelu